Otkrila ko je misteriozni Alen: “Imućan je i zauzet, zaljubila sam se u njega” Aneli sve priznala, Janjuš pobesneo


Zadrugar shvatio da ga je sve slagala.


U Beloj kući je nastao haos kada je Marko Janjušević Janjuš otkrio zadrugarima da je Aneli Ahmić pitala sestru tokom novogodišnje posete da li je čeka izvesni Alen i da li se razveo.

Aneli je noćas pokušala da objasni u kakvim je odnosima sa Alenom i ko je on u njenom životu. Aneli je priznala da je gajila simpatije prema Alenu iako je on zauzet. Janjuš se iznervirao nakon njene ispovesti, pa joj je poručio da ne mogu da nastave njihovu ljubavnu priču jer ga laže.

– Da te čujem sada, gledao sam te sat vremena kako plačeš, što ne kažeš sad šta si pričala? – pitao je Milan.

– Ne mogu imam blokadu, ništa ne mogu da pričam. Kao i za Jasmina tako i sad sve neke blokade u glavi. Alen je čovek sa kojima sam imala simpatije, on nije imao prema meni, on je zauzet čovek, ima i svoju firmu. Partner je mom bratu i podjednako su imućni, radni su momci, fin je dečko. On je nama kao član porodice provodio je sa nama vreme, pokopao je mog oca. Ja sam se zaljubila u njega zato što je tako samostalan, ne zanimaju ga druge žene, markantan. Može ta osoba da uđe u poruke kod Alena i da vidi zadnje poruke i glasovne. On nije neki švaler, ni krimos, čovek je biznismen – rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li ti voliš Janjuša i dalje? – pitao je Milan.

– Volim ga naravno, ja ne mogu reći da sam zaljubljena u Alena mi smo više bili drugari, on je pazio moju Noru, ja sam sve pričala svom bratu, ja nikad nisam dobila povratnu od Alena – dodala je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 Nemoguće je da nastavimo dalje jer ti sve lažeš, treba da budeš iskrenija, ti ne možeš da ubediš ni samu sebe o čemu pričaš, vređaš mi inteligenciju da bi me zaj*bala o svemu što pričaš – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com