OTKRILI ŠTA SU RADILI U ŠTEKU! Marko i Milica priznali šta se dešavalo kada su se SAKRILI OD KAMERA


Bacili sve karte na sto!


Tokom emisije “Pitanja novinara” pokrenuta je tema o odnosu Milice Veselinović i Marka Markovića.

– Kako reaguješ na komentare da si Marku samo predmet sprdnje i da te koristi samo za cigarete? – pitala je predstavnica sedme sile Milicu

– Generalno kada se naša situacija spominje za stolom, neprijatno se osećam, glupo i poniženo. Kako mogu da reagujem – rekla je Milica.

– Je l’ ti je glupo kad ode kod Ane, vaćari se sa njom, pa kod Anite i onda dođe kod tebe na cigaretu? – pitala je novinarka

– Primetila sam da se druži sa Anom. Nije on meni dečko da bih ja njemu zamerala neke stvari, nekada ne mogu da se suzdržim, ali izbegavam to i nemam toliku slobodu. Što se tiče Anite, nije mi to ništa specijalno, jeste mi to ružno za devojku, ali je to čista sprdnja. Videla sam da on sa Anitom ima od juče tu neku komunikaciju – rekla je Milica.

Meni nije jasno. Ti kažeš da ti nije bitno šta to radi, a opet si sa druge strane plakala jer si videla kako te drugi posmatraju, kao laku devojku… Naravno da ti nije tek tako lako da se kao takva, njima u kući činiš, a bilo ti je jako bitno da te ne doživljavaju kao laku devojku – rekla je novinarka.

– Neko je sinoć to rekao. Ni u jednom trenutku nisam dozvoljavala da me povežu sa bilo kim iz kuće, kao i ove sezone. Naravno da me to povređuje. Ko god da me tako prokomentariše, nije validno, jer o tome govore moja dela i moje reči. Ne smatram za sebe da sam laka devojka. Da, sada jeste to ponižavajuće, ali nije nešto što nije u skladu sa mojim godinama. Neki komentari su dobronamerni, dok sa druge strane vidim da nisu. Sledeća stvar je to da šta god da prokomentarišu, na mene ne može da utiče ni jedan komentar. Dok ja ne shvatim neke stvari i dok sama ne udarim glavom o zid, neću prestati – odgovorila je Veselinovićeva.

– Šta bi trebalo da se desi da ti udariš glavom i da bi postala svesna? – pitala je novinarka

Milica Veselinović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja se distanciram pre reklama, a posle reklama sam još bliža sa njim. Ne znam. Koliko god se u trenutku naljutim na njega, pogledamo se, jednostavno je jače od mene. Ne mogu da se suzdržim. Imam nekad potrebu i da ga zagrlim i pitam nešto – rekla je Milica.

– Meni sada, a evo i publici nikome nije jasno. Zašto si ti toliko lojalna Marku, maltene kao prilepak, a on ti je milion puta dao do znanja da neće biti sa tobom? Šta treba još da uradi da ti pokaže da nisi sfera njegovog intresovanja? – pitala je novinarka

– Lično od njega želim da čujem da nisam sfera njegovog intresovanja, a ne da slušam od ovih ljudi. Nisam zaljubljena u njih, nego u njega. Do Nove godine, Nova godina, nova ja… Ma kakva Nova godina, šalim se. Meni je dovoljna jedna sitnica i da presečem – rekla je Milica.

Marko se pridružio Milici, kako bi porazgovarao sa novinarkom.

– Kako ti komentarišeš ovu njenu teoriju? – upitala je novinarka

– Želim da kažem na račun toga da sam ja sa Milicom na račun cigara, to je ružno i nije tako – rekao je Marko.

– Da li Milica ima pravo da zadire u tvoju privatnost? – pitala je novinarka

Milica Veselinović, Marko Marković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– S obzirom da smo tu gde jesmo, svako ima pravo, pa i ona. Moje je da li ću ja to da ispoštujem. Nije mi devojka. Ona samo pita, sama ona kaže, a s obzirom da vi znate malo bolje Milicu, ona je itekako ljubomorna osoba. Ona to ne pokazuje ovako, ali kada krenemo da spavamo – rekao je Marković.

– Ja samo pitam, a to što ti tumačiš to kao ljubomoru – ubacila se Milica.

– Ne može mi da mi smeta to nikako. Ne pravi ona neke ljubomorne scene, ona može da bude ljubomorna, ali ću ja raditi ono kako ja osećam da treba – rekao je Marko.

– Tebi je okej da je zadrugari nazivaju lakom, da ti ona da do znanja da joj to smeta, ti nastaviš tako i kažeš da ti smeta ljubomora – rekla je novinarka.

– Ja ne vidim da je laka devojka ako se ona zaljubila u mene. Laka devojka je devojka ona koju može muškarac da ima lako, a ona nije laka devojka – rekao je Marko.

– Je l’ smatraš da je ona trebala posle svega ispod one kućice da postane tvoja devojka?0 – pitala je novinarka

Milica Veselinović, Marko Marković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ništa se nije desilo tamo, prvo. Sedeli smo i zagrlili se, ništa se nije desilo. Tako da smo nastavili kao što smo provodili vreme i to je to. A šta je trajalo? Ne kapiram – rekao je Marković.

– Kada smo za stolom i van stola, mi se itekako češkamo i mazimo, tako da smo intimniji bili van kućice nego u njoj – rekla je Milica.

– Da li je pao se*s ili je bilo kao sa Anitom? – pitala je novinarka

– Nije bilo ni jedno, a ni drugo – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com