OTKRIVENA ISTINA O PREBIJANJU ZOLE? On je pretio Čoliću, pa poslao Miljani jezive fotografije?!


Fotografija koja je sve šokirala.


Miljana Kulić je sinoć gostovala u emisiji “Narod pita” a uspela je da šokira milionski auditorijum kada je pokazala slike svog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole, koji je brutalno pretučen.

Nišlijki je ove slike neko poslao, a kako se neposredno pre svega u program uključio lično Zola, koji joj je poručio da prestane da ga uznemirava i da ju je blokirao na svim mrežama, mnogi su pomislili da je celu zvrčku sa slikama napravio Miljanin dojučerašnji partner Nenad Macanović Bebica.

Kako se može pročitati u komentarima na mrežama, mnogi su mišljenja da je Bebica želeo da zaplaši Zolu i udalji ga od Miljane, kako bi sprečio njihovo pomirenje.

Naime, Miljana i Bebica su raskinuli nakon njenog gostovanja sa Zolom u emisiji “Narod pita”, a Čolić se nakon toga povukao iz javnosti i niko nije znao šta se dešava.

Macanović se povremeno oglašavao na Instagramu, gde se prepucavao sa Miljanom i njenom majkom Marijom, i iznosio sve prljavštine iz njihovog odnosa, a Zolu su oboje spominjali u svojim objavama u cilju da što dublje “pokopaju” jedno drugo.

Nenad Macanović Bebica

Fotografija pretučenog Zole sve je bacila u rebus, a na društvenim mrežama se uveliko komentariše da možda upravo Bebica stoji iza svega i da će Zola tek progovoriti o tome, pa su se komentari samo nizali:

– “Bože me sačuvaj, kakav cirkus, ovo je sigurno sve dogovor sa Bebicom”, “Ma, sve je ovo čudno, Bebica i Miljana se prepucavaju preko Zole”, “Bebica hoće da uništi Zolu” – glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Podsećanja radi, Bebica je nekoliko puta tokom učešća u “Zadruzi” pretio Zoli, međutim, još uvek se niko od njih nije oglašavao povodom Zolinih slika, a pretpostavlja se da će lično Čolić uskoro progovoriti i rešiti misteriju.

Izvor: srbijadanas.com