OTKRIVENO! Nove ŠOK INFORMACIJE o teškom stanju Saške Karan: Srce je u pitanju


Otrkiveno!


Saška Karan, učesnica “Zadruge”, bila je pet dana u bolnici jer joj je zdravlje ozbiljno ugroženo.

U pitanju je opasan virus koji joj je napao srce i doktori su joj savetovali da se ne vraća u rijaliti. Ona je i dalje pod jakom terapijom i redovno posećuje specijaliste, iako je odmah po izlasku iz bolnice nastavila život pred kamerama.

Zbog ovog virusa srce joj radi smanjenim intezitetom, a njena porodica je veoma zabrinuta. Saškin suprug, Aleksandar Gazivoda priznaje da su prošli kroz pravi pakao.

saska karan

Foto: Srbija Danas

– Bilo joj je jako loše kada su je primili u bolnicu. Ćerka i ja smo se ozbiljno uplašili za njen život! Čak nismo smeli ni da je posećujemo da joj se stanje ne bi pogoršalo – kaže i dalje potrešeni Aleksandar za Informer.

– Saška je sada na terapiji i nadamo se da će sve biti u redu. Nažalost, srce kada jednom oboli, ono nikada ne može da se izleči do kraja. Svaki dodatni zdravstveni problem stvara velike komplikacije. Uradićemo sve da ona bude dobro – poručio je Saškin muž.

Ona se u petak vratila u rijaliti, ali svi gledaoci vide da se ona i dalje oseća loše. Pevačica se trudi da maksimalno učestvuje u dešavanjima, jer je poznata kao glasna i temperamentna takmičarka.  Redovno uzima propisanu terapiju, izlazi da bi je lekari pregledali i pridržava se svih uputstava koja su joj dali.