OTKRIVENO ZAŠTO POŽGAJ ULAZI U “ZADRUGU 7” – ovako nešto nismo videli do sada: Potvrdio dogovor


Ako uradio ovo, odmah diskvalifikacija.


Rijaliti veteran i bivši političar, Aleksandar Požgaj biće učesnik Zadruge 7 koja apočinje emitovanje u nedelju 3. septembra. Ovo je njegovo prvo učešće u Pinkovom rijalitiju a svoje ime je izgradio u ukinutom programu “Parovi” na konkurentskoj televiziji.

Požgaj se nedavno oženio, ali je ipak rešio da uđe u najgledaniji rijaliti. Sa suprugom, kako otkriva, ima poseban dogovor.

– Upravo sam potpisao ugovor, ulazim od samog početka – rekao je Požgaj za Republiku.

Požgaj ulazi kako bi se svim silama potrudio da pobedi u rijalitiju. Ovoliku nymeru i pripreme oko unajmljivanja profesionalne pobedi nismo imali prilike da vidimo do sada što svedoči koliko se Požgaj nameračio na pobedu.

– Novac koji sam dobio, mi smo odvojili za kampanju i promo, da probamo, nemamo šta da izgubimo. Ljudi su se javili sami, nije potreban novac, javili su se IT stručnjaci, da vide, da pomognu, taj novac ostao.

 

Aleksandar Požgaj

Foto: TV Happy printscreen

Požgaj progovorio i o mogućem razvodu u Eliti:

– Apsolutno ne, videćete sada! Pratite Zadrugu, da vidite ko sam zapravo ja! Ovaj put ću se potruditi da zaista bude u redu. Nema šanse da budem sa starletom, žena i ja smo doneli odluku, ako poljubim neku devojku, neka me diskvalifikuju, moja žena je sa mnom prošla pakao, sad sledi raj – rekao je Požgaj.

Aleksandar Požgaj

Izvor: srbijadanas.com