OVO KIDA DUŠU! Najemotivniji govor Zadruge! Matora KROZ SUZE drhtavim glasom o Sanji: I ona ZAPLAKALA

Zbog svoje iskrenosti dobila je nagradu od produkcije.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković imale su prilično turbulentan odnos u “Zadruzi”. U pojedinim periodima išao je od ljubavi do mržnje, a dovodio je čak i do nasilja, u trenucima kada Matora nije mogla da podnese to što je Sanja odbacuje i što ne može da joj uzvrati osećanja.

Budući da mnogima nije bilo sasvim jasno šta se tu tačno događa, Matora je posla škakljivog pitanja Mikija Đuričića odlučila da se potpuno ogoli i otkrije kakva su njena osećanja i šta za nju predstavlja odnos sa Sanjom.

Jovana Tomić Matora

– Prvi put osećam u životu da nekome mogu da pružim ljubav, a da ne tražim ništa zauzvrat. Uvek sam u svim vezama i prijateljstvima bila posesivna. Uvek sam jurila za nekim i patila da me neko voli. Želim samo da me poštuje, da bude tu, da me shvati… I pored toga što sam ja zaljubljena u nju. Osećam da mi treba prijatelj. Čak i ako me tera od kreveta, mene to više ne pogađa – iskreno je objasnila Matora, a ceo njen emotivni govor tokom kojeg je pustila suzu i navela čak i Sanju da zaplače pogledajte u videu:

Zbog svoje iskrenosti, Matora je dobila i novčanu nagradu od produkcije:

A posle ove scene, usledio je još emotivniji razgovor između Matore i Sanje. Sanja je plakala jer joj se činilo da je Matora priznanjem unizila sebe da bi zaštitila nju, ali Matora joj je objašnjavala da ne treba tako da razmišlja.

– Meni je samo bitno da ti budeš tu, i da mi budeš prijatelj. Ne zanimam me šta drugi misle. Ne treba da se osećaš loše! Ja bih bila srećna da me neko voli kao što ja volim tebe – govorila je Matora dok su obe plakale: