OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Matora konačno uništila Anđela u dva poteza: Anitin momak pred pucanjem


Njihov rat se nastavlja.


Jovana Tomić Matora je ustala da odgovara na pitanja Darka Tanasijevića.

– Danas je nastao haos sa Anđelom i svšta novo si iznela, koje nove detalje možeš da izneseš o njemu? – glasilo je pitanje.

– Ja ću se kao i u prošloj emisiji i svaki put braniti. Imam deset puta gore psovke, mogu da budem pogana itekako. Što se mene tiče, ja mogu da izdržim, prebacila sam se na onaj režim da mogu ovako do kraja, pa kako oni, tako i ja – rekla je Matora.

– Sa kojom je to pevačicom na slovo K Anđelo opštio u toaletu – glasilo je pitanje.

– Pa neka on kaže, nisam ja Jovana Cvijanović da pričam. Dovoljno sam rekla i to, pa ako on želi neka nastavi – rekla je Matora.
Anđelo je rekao da vi donekle možete u rijalitiju da budete barabar, ali da napolju nikako ne možete. Šta ti fali da dosegneš taj Anđelov nivo – glasilo je pitanje.

– Ja nemam taj vid kompleksa, ja ovde živim život, muvam devojke koje mi se sviđaju. To ne treba ja da se zapitam, nego on šta je time hteo da kaže…Sinoć sam ustala malo da se našalim na onaj klip, čim je Anita dobacila tu nešto, odmah upalim i ja vređalicu – rekla je Matora.

Zadruga 7

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga

– Ti si njega pokušala da poniziš rekavši da može da njegova rabota traje tri minuta, a on ti je uzvratio time što je rekao da ti to najbolje znaš, jer su ti se hvalile tvoje bivše devojke. Kako to komentarišeš – glasilo je pitanje.

– On je meni pričao kada je bio u žalosti i kada je bila kuknjava ovde za Sanjom, rekao mi je on lično da je bio samo oralni, Rešićka mi ništa nije rekla, što se tiče Anite, nismo pričale o tome…Tebi je devojka neko ko je priznao javno da je sa mnom da izmanipuliše, pa je l’ to moja ili njegova sramota?! – rekla je Matora.

– Rekla si da on sebe ne vidi, po kojim parametrima je u tvojim očima loš čovek – pitao je Darko.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Realno sam smeće kada sam mogla da mu pređem preko onih stvari, ja sam svoje go**o pojela. Osim igračkica i MC Aleks ništa mi nije naveo. On je bio bogougodan prema meni – rekla je Matora.

– Rekla si da Anđelo još više ukanali Anitu svaki put kada ustane da je odbrani, kako to – pitao je Darko.

– Svaki put ona ustane i njega demantuje. Svaki put, za sve – rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com