OVO NISTE MOGLI DA ZNATE: Zanimljivosti o “Zadruzi” koje će vas RASPAMETITI “77 zadrugara i 7420 sati…”


Ko bi rekao…


Tokom svih deset meseci, publika je glasala za svog favorite, a upravo glasovi gledalaca iz regiona su na kraju odlučili da prvo mesto i vrednu novčanu nagradu od 50.000 evra, među skoro 80 zadrugara koji su učestvovali, osvoji upravo Iva Grgurić.

Superfinalna noć je protekla u znaku velikih iznenađenja i obrta u plasmanu, neočekivanih situacija i susreta među starim zadrugarima, a najveće interesovanje pobudio je susret Maje Marinković sa ocem, nakon što je javno ušla u vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

Od 15 superfinalista, odlukom gledalaca na kraju je ostalo top pet – Tara Simov, Anabela Atijas, Mensur Ajdarpašić, Marko Miljković i Iva Grgurić. Veliko iznenađenje bilo je to što je Anabela završila na četvrtom mestu, a svakako najveće je bilo to što je Iva odnela pobedu u borbi sa iskusnim rijaliti igračem Markom Miljkovićem.

Za 10 meseci, kroz “Zadrugu” je prošlo 77 zadrugara, uz koje se publika smejala, plakala, radovala, ali ne tako retko i svađala. U sezoni koja ostaje za nama, proizvedeno je 7.470 sati programa, tokom kojih je na zadrugarsku adresu stiglo 1.724 pisama Velikog šefa.

Zadruga

Zadruga
Foto: Srbija Danas

Protekle 44 nedelje bile su realizovane 324 emisije. Dušicu Jakovljević, Darka Tanasijevića, MIlana Miloševića, Ognjena Amidžića i Dragana Marinkovića Macu gledaoci su pratili svake nedelje, navijali u igricama, postavili 260.00 pitanja  i odgledali 1.320 klipova četvrtkom, dok su gledaoci petkom i nedeljom pratili Ognjenove zanimljive intervjue i nominacije.

Na društvenim mrežama, “Zadruga” je opravdala i potvrdila poverenje milionske publike. Na zvaničnom Jutjub kanalu “Zadruge” je za deset meseci pogledano 11.000.000.000 minuta, a video koji je na gledaoce ostavio najjači utisak broji preko 2.000.000 pregleda. Takođe, Instagram stranicu “Zadruge” dnevno poseti čak 1.650.000 ljudi.

Izvor: srbijadanas.com