OVO SE NE VIDI NA SNIMKU TUČE! Kristijan raskrinkao Tomovića! Evo šta je uradio – POKVARENO! (VIDEO)


Golubović analizirao događaje iz protekle nedelje.


Kristijan Golubović razgovarao je sinoć u “Zadruzi” sa voditeljem Darkom Tanasijevićem i analizirao događaje koji su obeležili proteklu nedelju u rijalitiju. Naravno, kao jedna od glavnih tema nametnula se tuča između Mikija Đuričića i Vladimira Tomovića, a Kristijan je izneo svoje viđene, istakavši da u Vladimiru postoji “rezerva pokvarenosti” i da je svesno isprovocirao Mikija.

– Prošao je dan od sukoba Mikija i Vladimira, kakvo je tvoje viđenje celog događaja? – pitao je Darko.

– Ja uvek kažem onako kako jeste. Miki nije trebao onako da reaguje, Fran ništa nije mogao da promeni, jer je Miki želeo to da uradi. Meni je Vladimir rekao da može da me diskvalifikuje za pet minuta, i tu se vidi kakav je čovek. On je to uradio svesno, znao je kako će Miki da reaguje. Nakon ovog sukoba sam čuo da to datira od pre, i da je ovako eskaliralo – rekao je Kristijan.

– Aleksandra i ti ste plesali 16 sati. Da li vas je to spojilo ili udaljilo? – pitao je Darko.

– Žena nije danas htela da me primi u kuću, nisam mogao da razmišljam. “Kako si mogao, opet se zaj*bavaš sa ženama”. Rođeno obezbeđenje nije htelo da me pusti u kući. Začudilo me i koliko je Filipu stalo, i koliko je ljubomoran na mene. Kulminiralo je ljubomorom. Rekao sam mu da mu sečem nogu ili da sredimo stvari – rekao je Kristijan.

– Kako bi se ti osećao da si na njegovom mestu? – glasilo je naredno pitanje.

– Ja bih to okrenuo na šalu, ali njegova reakcija, strašno. On je možda visok i krupan, ali imamo i mi konja za jahanje, pa da raspravimo ko muškarci – rekao je Kristijan.

– Na celu situaciju, ti se ne izjašnjavaš. Mislim da si korišćen, da bi se jedno drugom dokazivali da se vole. Nisu ravnodušni, ni jedan prema drugom, ni drugo prema prvom – dodao je Kristijan.

– Kokos je kriv, ti imaš dah, zagrljaj, svaki pokret, okretanje, isto je kao da smo bili u krevetu. Izgleda ružno, ali počnimo od toga da ja nisam imao nameru, i izvinjavam mu se – rekao je Kristijan.

– Po njihovom odnosu, dobio sam dozvolu da se ponašam onako. Da je bilo moralne barijere, znao bih kako da se ponašam – pravdao se Kristijan.

– Reakcije na Boru Santanu i Minu Vrbaški? Da li su uneli novu energiju? – pitao je Darko.

– Od Bore se očekuje, a on je zakočio. Možda je zbog Milice, nešto je negodovao. Taj odnos je čudan, kapisla će da pukne kasnije, za Milicu se svašta priča, i ona ima jasan cilj. Mina ipak zna da razmisli. Ima neku mudrost i iskustvo, ona će da pliva, ali i ona ima svoju igru u glavi, pitanje je kada će upaliti “Start” u toj priči. Mislim da će Filip Car da je muva – dodao je Kristijan, a ceo intervju poslušajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com