Ovome se nije nadala: Aneli dobila SPECIJALAN TRETMAN u izolaciji, na krevetu je SAČEKAO ON (VIDEO)


Odnos Aneli i Jaška intrigira i sve učesnike “Elite”, ali i publiku koja je fan rijalitija. Aneli se trenutno nalazi u izolaciji i budno motri svaki Janjušev korak, a danas je imala i želju koju joj je produkcija uslišila.


Aneli Ahmić je juče u toku dana napustila zvanično Belu kuću. Međutim, ono što ostali ukućani ne znaju je da Ahmićeva u apartmanu, i pomno prati svaki njihov korak.

Zna se, Janjuševe korake prati širom otvorenih očiju i sa najviše pažnje, a u međuvremenu ulaže u svoju lepotu.

Aneli Ahmić

FOTO: Facebook printscreen/Zadruga

Ona je zamolila produkciju za kozmetiku, koja joj je i dopremljena u apartman, i na krevetu je sačekao neseser pun potrepština. Aneli je bila beskrajno zahvalna, ali su fanovi imali različite reakcije na benefite i specijalan tretman koje ova elitarka uživa.

Aneli Ahmić

FOTO: Facebook printscreen/Zadruga

– “A kada je Anđela Đuričić isto ovo tražila nisu joj omogućili, dvostruki aršini”, “Bravo kraljice! Ostali su male mušice za tebe”, “Ne vraćaj se više, ne trti se, željni smo te ko gladan sr*ti”, “A dete ti ne fali kalašturo? Fuj”, “Ne mogu da verujem kome se titra”, “Samo jako Aneli, što te više mrze, više tebi parica u džep”, “Šta je Aneli da je produkcija štiti” – nizali su se komentari.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Izvor: srbijadanas.com