PAKAO LUNE ĐOGANI: U Zadruzi 2 je čeka LUDILO, da li je basnoslovni honorar dovoljan? (FOTO)


Biće žestoko.


“Zadruga 2” uskoro kreće, a svakako je jedna od glavnih vesti ta da će učešće u ovoj sezoni ponoviti Luna Đogani, i to za ogroman honorar (pominje se suma od 3.000 evra nedeljno).

EVO KO IH JE SPOJIO – PRVI PUT OD RAZVODA: Kija i Sloba su sinoć PONOVO bili ZAJEDNO! (FOTO)

Đoganijeva je svakako bila okosnica prve “Zadruge”, jer je, zajedno sa Slobom Radanovićem, napravila šou koji je malo ko očekivao. Kristina Kija Kockar, Slobina sada već bivša supruga, očigledno planira da nastavi pevačku karijeru i ne planira da se više eksponira u rijalitiju. Ona je, ako tako možemo da kažemo, maksimalno iskoristila to što ju je Radanović prevario sa Lunom.

Međutim, Đoganijeva nema puno izbora – ona je, htela to ili ne, postala jedna od profesionalnih rijaliti igračica. I njene buduće kolege iz “Zadruge” već se oštre da je napadnu, kao jednog od glavnih favorita – među prvima, Aleksandra Subotić i David Dragojević, iskusni rijaliti igrači, koji su pekli “zanat” u “Parovima”.

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović

Dakle, Đoganijevu čeka niz izazova. Treba da proba da ponovi nešto slično kao u prvoj “Zadruzi”, ali verovatno neće opet ulaziti u vezu sa oženjenim muškarcima, jer je to sada prežvakano. Ako bude pasivna i ne pokuša da uđe u vezu sa nekim, teško da će dugo opstati u rijalitiju, jer to se od nje, kao zaljubljive devojke, najviše očekuje.

Ako je istina da će u “Zadrugu 2” ući i njen prijatelj i legenda srpskih rijalitija, Nenad Marinković Gastoz, oko toga bi mogla da se plete priča.

U svakom slučaju, Lunu Đogani, voleli je ili ne, čeka veliki pakao i jeziv pritisak pred kamerama rijalitija i teško da će imati privilegiju da sedi u nekom ćošku ili leškari dok čeka finale. Ipak, sa iskustvom koje je stekla, verovatno će se sasvim dobro snaći.