PAKAO U SUZAMA! Posle Krunićkine ŠAMARČINE I IZBIJENOG zuba, MRTVA uplakana Nadežda OVO uradila!(VIDEO)


Sve joj se skupilo i…


Težak incident se desio u Zadruzi, kada je Jelena Krunić opalila žestoku šamarčinu Nadeždi Biljić i tom prilikom joj izbila zub, a pevačica je, posle toga, bukvalno bila van sebe.

Pevačica je posle našla utehu kod Mine Vrbaški. Htela je, zapravo, Nadežda odmah da napusti rijaliti, ali je na nagovor najmlađe ukućanke, rešila ipak da ode do Drveta mudrosti.

Prvi put, međutim, nije bio plodonosan. Drvo se nije oglašavalo, međutim… Nadeždi su onda podršku pružile i Mina i Marija Ana. Tada su se Nadežda i Mina ponovo, ovoga puta zajedno, uputile ka drvetu.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić
Foto: Facebook prinscreen/Zadko Sila

– Nisam došla ovde da se neko iživljava na meni – počela je kroz plač da govori Nadežda, dok je išla ka Drvetu mudrosti. Mina je zatim napustila Rajski vrt, a Nadežda je, ovoga puta, dobila šansu za svoju ispovest u suzama.

– Ja ne umem da se bijem. Ceo život to trpim – iz dubine duše je jecala Nadežda. – Ceo život me je neko ponižavao i udarao. Sve me boli, nakačila se na mene… Ona zna da sam najslabija karika za te stvari.

Drvo ju je tešilo, međutim, Nadežda nije mogla da se zaustavi:

– Ne mogu ni ja više. Non stop sam pod stresom, non stop trpim podsmevanja, ponižavanja… Ovo je prevršilo svaku meru. Nisam došla ovde da bi me neko tukao.

Drvo ju je zamolilo da ode i da se malo odmori, a da će onda dobiti novi poziv na razgovor. Pogledajte u snimku šta se sve to dešavalo: