“PIJEM LEKOVE NAPAMET…” Evo gde se u apartmanu malog Željka nalaze MEDIKAMENTI Miljane Kulić!


Tokom okršaja Kulićeve i Čolića kamera zabeležila “štek” lekova.


Miljana Kulić bila je istrajna u pokušajima da natera svog dečka Lazara Čolića Zolu da izađe iz luksuznog zdanja u Šimanovcima, odnosno da ga istera iz rijalitija “Zadruga”.

Između rijaliti-para došlo je brutalnog fizičkog okršaja u apartmanu namenjenom za boravak Miljaninog naslednika – Željka Kulića.

Tokom nemilog događaja Kulićeva je Čoliću nanela lakše telesne povrede, ali je i on stradala.

Lazar je braneći se od pomahnitale Miljane jakim stiskovima pokušao da smiri svoju izabranicu, te je i ona nije prošla bez ozleda.

Dok se pred kamerama odigravala prava drama, kamera koja je snimala okršaj u toaletu, koji se mogao samo nazreti kroz odraz ogledala “uhvatila je” nešto sasvim neočekivano.

Na frižideru pored vrata od toaleta nalazila se gomila lekova.

Nije tajna da Kulićeva koristi terapiju prepisanu od strane psihijatra, o čemu je u više navrata sama govorila, ali je o tome i pričala njena majka Marija.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Moguće je da se među brojnim lekovima nalaze vitamini za malog Željka, ali i medikamenti za svakodnevno funkcionisanje ove poznate zadrugarke.

Podsećanja radi, Miljana pored neslavnih psihičkih epizoda, često umišlja da je bolesna, pa se je neretko optuživala produkciju za loše postupanje:

– Pritisak mi je 190 sa 112, pijem lekove napamet, ne znam da li smem to da pijem, niko neće da reaguje, bacila sam aparat za pritisak da bi neko reagovao, gađala sam njim, a iz obezbeđenja su rekli “Ja ne znam šta da radim”. Imam velike probleme, tata momentalno zovi, momentalno kreni po mene, ozbiljne stvari su u pitanju, mešaju se terapije – obratila se Kulićeva svom ocu Siniši Kuliću još u februaru ove godine.

– Neka mi neko pomogne, ugrožena sam. Nisam dobro. Ovo je logor, ovde me maltretiraju i psihički i fizički. Hoću da budem diskvalifikovana, hoću da izađem odavde. Imam napade panike – nastavila je tada da viče Miljana.

Izvor: srbijadanas.com