PITANJE O KIJI JE DOTUKLO! Gledalac žestoko napao Anu Korać – Znamo koliko koštaju tvoje OPERACIJE…


Šok!


Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Ana Korać su večerašnje gošće voditeljke Dušice Jakovljević u novom izdanju emisije “Zadruga – narod pita”.

Naredni gledalac koji se uključio uživo u program žestoko je osudio vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, pa ju je upitao odakle joj novac za skupocene stvari koje poseduje, a zbog ovog pitanja Koraćeva je počela da prevrće očima.

– Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo da od toga ne može da se živi u Srbiji. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije i njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može da se kupi od modelinga. Odakle joj novac, kakve je to modelinge radila i pritom kaže da nije dobila novac od Slobinog spota… Znam i sa kojim si se fudbalerom viđala – glasilo je pitanje za Anu Korać.

– Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vreme da spavate. Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš – odgovorila je Koraćeva.

– Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima telohranitelje? – nastavljao je gledalac sa pitanjima.

– Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj pre, ostao je. Moji prijatelji su pored mene – odgovorila je besno Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.