“PLAĆENA DA IZIGRAVA PROSTITUTKU!” Objavljen video! Obnažena Kija Kockar sa muškarcem snimala vrele scene


Objasnila.


Poslednjih dana udarna tema domaćih medija jeste afera ”Elitne prostitucija”. Jedna od informacija, koja se ispostavila kao lažna, bila je i da je Sanja Stanković među uhapšenima, što je voditeljka oštro demantovala. Na ovu temu juče se na društvenim mrežama oglasila i Kija Kockar, koja je istakla da ne zna zašto se poznate dame čude što ih povezuju sa nastarijim zanatom.

kija kockar

Foto: Srbija Danas

Bivša zadrugarka Jelena Batos prokomentarisala je ovaj Kijin postupak. Jelena je žestoko udarila na Kiju, tvrdeći da se ona ”skidala za pre i prodavala svoje telo”, a sad je odlučila i da priloži fotografije iz provokativnog spota OT Benda i Karoline Gočeve za pesmu „Zaboravi“. Zbog eksplicitnih scena obnaženih devojaka spot je delimično cenzurisan, a Jelena je uz vruće kadrove ovog spota u kojima vidimo golišavu Kiju u provokativnim pozama sa pevačem.

– Pošto su počeli sa porukama kako lažem, pa evo da vas podsetim kako je dotična plaćena da izigrava golu prostitutku, pa onda pametuju drugima… – napisala je Jelena Batos na Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com