Planira da UNAJMI OBEZBEĐENJE – Aneli preplašena, obratila se Đedoviću i otkrila RAZLOG (VIDEO)


Bubice uhvatile svaku reč.


Pre intervjua sa Darkom TanasijevićemAneli Ahmić je napolju sedela i razgovarala sa Markom Đedovićem.

Ona je otkrila da se plaši zbog deteta i da planira, kada izađe iz “Elite”, da unajmi obezbeđenje.

Snimak njihovog razgovora osvanuo je na jednom Instagram profilu, koji se aktivno bavi dešavanjima u Beloj kući, a bubica je zabeležila svaku njihovu reč.

– To što sam rekla da bih mu dala sada dete da vidi, posle ovakvih stvari, beži – rekla je Aneli.

– Ko zna šta bi uradio samo tebi da napakosti – ubacio se Đedović.

– Na sve je spreman. Znaš kako bih išla sada da vidi dete? Unajmila bih napolju obezbeđenje, da nas čuva – istakla je Ahmićeva.

– I to da ga pretresu prvo – dodao je Đedović, a video možete pogledati OVDE.

Nakon ovoga, Aneli je otišla na intervju, pa se besna vratila u vešeraj i ponovo počela da priča sa Đedovićem, a onda je molila bivšeg da dođe, kako bi se suočili.

Aneli Ahmić

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Da dokažem zbog naših bližnih, zato Asmine zamolila bih te da dođeš i da odemo na poligraf, za sve što si radio. Dosta sam te predstavljala kao dobrog oca, ti nisi dobar otac, ti si ološ, nikakav si otac. Znala sam da će moji proći kroz pakao. Najgore mi je što je čovek izašao bratu na četrdeset dana i on ga napao. Neću da dozvolim da napada čoveka kog volim. Ne postoke osobe za mene i Janjuša, Koristio je supstance kući dok imamo dete, i ispred deteta, idemo na poligraf pa da vidimo. Sve loše komentare piše on -kaže Aneli.

– Bolesnik! -kaže Đedović.

– I opet mi je teško pljuvati po ocu deteta, ali on je monstrum. Neka dođe ovde, sad nema sina od jednom, priznao mi je da ima sina na Bajram. On je bolestan, i psihijatra bi premutao – kaže Aneli.

– On je za psihijatrijsko veštačenje traziš, o daš prepiske – kaže Đedović.

– Dođi, oči u oči, pa da popričamo, on devet meseci nije video dete, čovek nas je ostavio radi Sranije Dobrojević – kaže Aneli.

– Bože blagi – kaže Đedović.

Detaljnije pogledajte ispod.

Izvor: srbijadanas.com