“PLAŠILA SAM SE KAKO ĆE MOJA PORODICA REAGOVATI!” Zadrugarka o PROSTITUCIJI i tužbama nakon rijalitija


Iskreno i bez uvijanja!


Nevena Savić gostovala je sinoć u emisiji “Narod pita” zajedno sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom i suparnicom, Viktorijom Mitrović. Njih dve se ne podnose od momenta kada je Viktorija izjavila da se Nevena bavi najstarijim zanatom.

– Nisam tužila Viktoriju. Iskreno, zadovoljna sam svojim životom, radim na novoj kolekciji i uopšte me ne razmišljam o rijalitiju i tome ko je šta rekao – rekla je Nevena, a zatim smo je upitali kako je porodica reagovala na te optužbe i kako su je posavetovali da se postavi prema Viktoriji:

– Znaš kad neko priča o tebi loše, pa imaš neki gnev. Ja zaista nemam nikakav gnev. Jesam se bojala kako će moja porodica i okolina reagovati na to. Međutim, svi su to prihvatili najnormalnije, jer tu si gde jesi, javna si ličnost. Bolje da se piše nego da te nigde nema. Nisu me ništa posebno posavetovali – rekla je Nevena i dodala:

Nevena-Savić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ljudi mi prilaze i svi su u fazonu da niko ne veruje u to. Znaju ko sam i šta sam, sve i da je to tako, ne vidim da me to umanjuje kao čoveka i da sam loša zbog toga. Čula sam da je Viktorija rekla da je izmislila za sebe da se bavila prostitucijom, pa onda je izmislila i za mene! Uopšte ne razmišljam o tome! Javljaju mi se fanovi koji mi nude novčanu pomoć, ali ne želim – rekla je Savićeva.

Nevena Savić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Nevena je otkrila da li će ući u “Zadrugu 6”:

– Neću ući u “Zadrugu 6”. U rijaliti sam ušla zbog promocije, ali sebe ne vidim tamo. Nisam tip koji se svađa – rekla je Nevena Savić.

Izvor: srbijadanas.com