“PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBEDNOST!” Dalila Dragojević traži pomoć policije – Direktor nije pristao da mu vratim novac


“Sve zbog toga što sam napustila posao koji više ne želim da radim…”


Dalila Dragojević nedavno je okončala saradnju sa Hype televizijom i uskoro će započeti novo poslovno poglavlje na Red TV.

Navodno, poznata dama nije ispoštovala ugovor sa pomenutom televizijom, pa je protiv nje podneta tužba .

Dalila Dragojević

Foto: ATA images

Dragojevićka nedavno je govorila pred kamerama portala Srbije Danas, a tužbu direktora Hype televizije, Saše Mirkovića nije želela da komentariše.

– Ja zaista ne bih to komentariala. Zaista, neko sa kim sam ja razgovarala i neko ko je mnogo pametniji i inteligentniji od mene mi to ne dozvoljava. Rešiće se sve onako kako treba – iskrena je bila Dalila za naš portal.

Međutim, Dragojevićka se nakon pisanja pojednih domaćih portala oglasila na društvenoj mreži Instagram u strahu za svoju bezbednost.

– A sad je vreme da obavestim i upozorim nadležne organe da se plašim za sopstvenu bezbednost samo zato što sam napustila posao koji više ne želim da radim. A na sve to sam zamolila direktora da vratim frimi što sam dužna na način koji je sasvim normalan i na način na koji sam u mogućnosti. Ali nije bilo pristanka. Očigledno moram da dobijam pretnje sa izmišljenim zelenašima. Molim vas da me zaštitite jer se zaista plašim za svoju bezbednost i sigurnost – napisala je Dalila i označila MUP Srbije.

Izvor: srbijadanas.com