PLJUŠTE TUŽBE U ZADRUZI – Haos u najavi! Zadrugar nema pojma šta mu se sprema zbog izgovorenih reči (VIDEO)


Bukti rat!


Protekle noći održana je još jedna emisija “Finalno izbacivanje iz Zadruge”.

U studiju kod Dušice Jakovljević bili su stari zadrugari koji su sumirali utiske aktuelnih učesnika, dok je Darko Tanasijević dovodio zadrugare u Šiša bar na intervjue.

Sledeća sagovornica Darka Tanasijevića bila je Zorica Marković.

– Od samog početka Zadruge, on je krenuo đonom za to neko čuveno pile. Nema veze, oni su iz rehaba bili skroz neprijateljski raspoloženi. Ja ne pripadam nikakvim grupama, čoporima. On se ljuti što sam ja njemu rekla ”fikus”, e onda su krenule svađe, pa mirenja.. On sve što je rekao on to misli o meni. Ja stvarno Miloša Bojanića retko cenim, ali on meni ne liči na Bojaniće. Čovek radio, zaradio. Neki dan sluišam neku pesmu, čovek peva bolje pre nego što je pevao pre 20 godina. Onda sam ja njemu rekla da se meni ne izvinjava, izvini se ocu- rekla je Zorica.

– Ja sam imala vezu, dočekali nas kao… Cenio me Miloš i poštovao, uvek je gostoprimljiv. Ja da sam bila sa ne znam kim u tom trenutku, oni ne znaju da ja to javno kažem, je li Miloš, je li Pera, Žika, Laza.. Ja ne znam Miloša da ikada laže, svoje se meso ne jede, ali ja mislim da je Miloša sramota što je on ovo rekao- dodala je Zorica.

Zorica Marković

Zorica Marković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja ću prvi put nešto progovoriti, zbog mene se niko nije iselio, ali su se mnogi doselili.. Sledi mu tužba za to što je rekao.

– Ovde nema alkohola, ali čovek kocka, pije. Ja sam rekla da je on obrukao Bojaniće. Istina je da on vara ženu. Mnogo ja znam o njima. Svašta je radio u tom braku. Kad izađemo, rećiću. Rekla sam sto puta ”Obrukao si Bojanića i kraj!” i rekla sam brate da nije trebalo ovako. Ja zaista ne bih imala srca da ostavim Anu samu i odem na rođendan- dodala je Zorica.

Detaljnije u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com