PLJUŠTE UVREDE I LETI PERJE – Sanja brutalno napala starletu, pa Žana učinila nedopustivo za jednu televiziju


Ne mogu da ostanu u dobrim odnosima.


Sanja Grujić i Žana Đorđević, koje ratuju oko Marka Stefanovića, nisu krile animozitet ni tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou”.

Sve je počelo kada je Sanja komentarisala svoju vezu sa Stefanovićem, a potom uputila provokaciju, ali i uvredu na račun Žane, koja joj nije ostala dužna.

– Meni se partner ne prepliće ni sa kim, samo sa mojim noktima. Što se tiče devojaka, Maju volim, Aleksandru pogotovo i Milicu. Prošle godine smo provele deset meseci, bile nerazdvojne, ove godine nismo imale nikakve konfliktne situacije. U konflikte ulazim isključivo kada mi se ne dopada komentarisanje njihovih dela ili njihovo komentarisanje mojih – pričala je Sanja, a potom se ostvila na Žanu.

– Sa Žanom sam na strogoj distanci jer mi njene karakterne osobine ne odgovaraju. Biram sebi, imam kriterijume, kako u ljubavnim, tako i u društvenim odnosima. Bilo bi pristojno da je nazovem neiskrenom osobom, ali neću biti pristojna ovaj put, pa ću je nazvati lažovom u svakom smislu. Mislim da je lažna kao osoba! Neverovatno mi je da neko ustane i morališe osamnaestogodišnjoj devojčici, odnosno Milici, da je s nekim u nekom odnosu a da nije ozvaničila, a da pritom u 38. godini spava u krevetu sa muškarcem mnogo godina mlađim od nje. Onda se ona, kao neko takav, nađe da komentariše nekog, umesto da posavetuje, jer može da joj bude ćerka.

zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Đorđevićeva joj je odmah uzvratila:

– Uz dužno poštovanje ovoj devojci, ja čak ne znam ni ko je ona, ponašaću se drugačije, pošto smo u emisiji “Amidži šou”. Apsolutno me ne zanima njeno mišljenje, kao ni mišljenje mnogih zadrugara. Poštujem svačije, ali ne uvažavam. Devojku ne poznajem, devojka me ne poznaje, to je samo njeno mišljenje koje ne može uticati na mene i moju promenu mišljenja, moj stav i pogled na nju. Nemam ništa protiv nje. Nemam razloga da ovoj devojci pokazujem bilo koji vid animoziteta, ona ima problem sa mnom, ja sa njom nemam… Čak ne znam ni koje. Sve najbolje za tebe, izvoli slobodno možeš da pričaš šta ti je volja. Apsolutno me ne zanima tvoje mišljenje jer ga ne uvažavam – ispričala je ona, a potom se osvrnula na svoj odnos s Markom Markovićem i ponovo potkačila Sanju.

zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Marko je jedan divan mladić, gospodin, pozdravljam njegovu porodicu i prijatelje. To je momak koji ima sve kvaoitete koje može da poseduje jedan kulturan, fin muškarac. Ja sam u fantastičnim odnosima sa njim, ulepšao mi je bitisanje u rijaltiju. Ja sam otvoreno rekla da imam simpatije prema tom momku, dala sam do znanja da ću ispoštovati neke kodekse zarad meni nekih bitnih, ličnih stvari u rijaltiju. Nikada ne reci nikada, ja se odmah ogradim, vrlo pazim šta pričam, ali se nadam da će to ostati tako. Mlađi je od mene deset godina, a ovo mi zvuči kao degradacija žene koja je u najboljim godinama. Ove Sanjine teme na njenim umišljenim činjenicama na mene ne mogu uticati. Smatram da je Sanja jedna jako posesivna, zla i ljubomorna žena, što se dokazalo kroz njeno bitisanje u rijalitiju.

Izvor: srbijadanas.com