PLJUŠTE UVREDE I PSOVKE! Mensur i Car žestoko ZARATILI “Ti si dečko BOLESTAN! Imaš problem u glavi”


Kolaps za crnim stolom!


Nakon što je dao veliki budžet dao Mensuru Ajdarpašiću i raščistio nedoumice sa njim, Stefan Karić je dao veliki budžet Matoroj, a onda je došlo do nove svađe Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara.

Filip Car

Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Filip Car se obratio Mensuru Ajdarpašiću, zbog toga što mu je zamerio što je pozdravio Jovanu Ljubisavljević sa “naša Jovana”.

– Rekao sam da si šlihtač, to smatram, vidim da si neiskren – rekao je Mensur.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Saslušaj me, ne laprdaj. Ja sam sa tom devojkom proveo 10 meseci ovde. Ja sam joj dao krevet, ja sam bio njen pravi prijatelj. Bila je u stanju 2 i po sata da bude sa mnom kad mi je bilo teško, to je bilo možda jedino pravo muško-žensko prijateljstvo. Ja sam bio za njenu vezu sa Stefanom, ne sa Tomovićem, devojka zna koliko sam bio dobar. Jednom sam rekao jednu ružnu reč o njoj. A te tvoje fore, kompleksi… – govorio je Car.

– Nemam ja fore, ti si šlihtač jedan klasični… Mnogi su bili tako, pa su se pokazali, ti si jedan od njih… – istakao je Ajdarpašić.

– Ti imaš problem sa svima koji su oko njega, ti imaš problem u glavi. Ti si bolestan. Taman si se malo smirio, ali te je ovo probudilo sa Anom – odbrusio je Filip, a zatim su obojica krenuli sa uvredama.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com