POBACALA SVE, PA KRVNIČKI IŠUTIRALA MARKA! Nervni slom u Zadruzi, odvedena na infuziju – Svi U ŠOKU


Iznenada pobesnela.


Zadrugari se i dalje igraju kauboja i indijanaca, što znači da im boravak u Beloj kući još uvek nije dozvoljen. Zbog toga što su svi smešteni u mnogo manji prostor, među njima vlada nervoza i tenzija, a danas je Jelena Krunić nasrnula prvo na Staniju Dobrojević i Marijanu Zonjić, a potom i na Marka Stolića.

Kako je rekla, već tri dana se ne oseća dobro, a danas su je čak vodili da primi infuziju, pa je Jelena želela da odmara. Međutim, Stanija i Marijana su se igrale plastičnim pištoljima koje su dobile za ovonedeljni zadatak, što je zasmetalo Krunićevoj pa je skočila na njih, urlala i pobacala pištolje. Nakon ovog njenog ispada svi zadrugari su bili u šoku, a Marko Stolić je stao u odbranu Stanije i Marijane, zbog čega je ušao u konflikt sa Jelenom.

Jelena Krunić

Foto: Tv Pink Printscreen

Poručio je Jeleni da neće da prestane da “puca” iz plastičnog pištolja i da može da radi šta hoće, što je nju izvelo iz takta, pa se preko cele prostorije zaletela na njega i krvnički ga išutirala. Srećom, obezbeđenje je sve vreme bilo u sobi pa je sprečen veći incident.