POBUNA U VILI: E, Gasttozze – vidi ŠTA napravi! Svi besne, Dalila PLAČE, jeca… Produkcija se OGLASILA


Skandal se ne smiruje.


Bivši pobednik i aktuelni učesnik šeste sezone rijalitija “Parovi” Nenad Marinković Gasttozz sinoć je uspeo da pobegne iz luksuzne zemunske vile ne bi li video svoju devojku Naidu Gedžo. Sumnjao je da u njihovoj vezi nije sve u najboljem redu jer ona nije objavljivala zajedničke fotografije na Instagramu. Zato joj je on postavio ultimatum da je među njima gotovo ako to ne uradi do ponoći.

Nenad Marinković Gastoz

Međutim, nije izdržao i rešio je da poseti Naidu i pobegne iz “Parova”. On se danas vratio u vilu, a mnogi učesnici su bili protiv njega (iako su mu neki i skinuli kapu za urađeno). Čak su se čuli i zahtevi da se Gastoz diskvalifikuje.

A sve zbog druge kazne koju je produkcija saopštila u vili. Prvo je voditeljka Anđela Lakićević pročitala da Gastoz do kraja sezone neće smeti da viđa Naidu, ali je zato njena druga poruka napravila malu pobunu u vili i pravi haos. Razlog je učestalo kršenje pravila, a Marinkovićev ispad je samo povod za takvu odluku.

Anđela Lakićević

– Produkcija je trpela i trpela sve vaše pistupke i sada je stvarno dosta. Nagrada koja je bila 100.000 evra smanjena je na 70.000 evra – glasilo je saopštenje.

Ostatak vile se pobunio i napravio haos. Ivan Marinković je tražio da se Gastoz diskvalifikuje jer je to, kako on kaže, jedino pošteno prema ostalima.

Ivan Marinković u Parovima 6

– Šta sad svako treba da pokuša da pobegne i da krši pravila i da zna da će ovako proći. To nije fer prema nama – rekao je između ostalog Ivan, a tada je pukla Dalila Dragojević.

Aktuelna pobednica rijalitija “Parovi” grcala je i plakala jer su, po njenom mišljenju, učesnici u šestoj sezoni veoma surovi. Novi pokazatelj toga joj je da niko od njih nije pričao o dvojici pripadnika obezbeđenja koji su dobili otkaz zbog Gastozovog bega.

Dalila Mujić u rijalitiju Parovi

– Alo, pa ljudi su dobili otkaz. A vi pričate o tome da li on treba da bude finansijski kažnjen! Pričate o svom d*petu! Oni su s nama dugo bili, nekoliko sezona i tačno su znali kako s nama da postupaju. Žao mi je, saživela sam se s njima – plakala je Dalila.