“POČELA SAM DA DIŽEM RUKU NA SEBE…” Miljana PRIZNALA da joj se nakon kiretaže psihičko stanje POGORŠALO


Ne može da dođe k sebi!


Miljana Kulić, koja je ovih dana u centru pažnje zbog abortusa na koji je otišla poverila se Mišelu Gvozdenoviću u vezi sa svojom situacijom.

Zamolila ga je da razgovaraju, posle čega mu se poverila u pušaoni.

– Nisam želela da verujem nikome. Nalazila sam na opravdanja za sve, jer se nikad nisam osećala voljenom, nisam osećala ljubav, zato sam se tako ponašala. Ali uvek sam sumnjala, ta sumnja me je izjedala – pričala je Miljana.

Mišelu se poverila i u vezi sa Zolom, tačnije o njihovom odnosu i njenoj trudnoći.

Miljana, Zola

Miljana, Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– On napolju nije želeo dete sa mnom, ja sam ga mesec dana zvala i nije se javljao. Hteo je da osigura sebe, da uvek ima mene pored sebe, da nikad ne bude ni sa mnom ni sa detetom, nego da ima nekog da ga finansira, jer je nesposoban, nesposoban za život. Hteo je nekog da ga finansira, da me pridobije detetom. Zna da ću ja uvek zaraditi, jer ja ne stajem – govorila je Miljana.

Takođe je priznala da se jako loše psihički oseća i da je sada svesna da je pogrešila.

Miljana, Zola

Miljana, Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Nisam bila sigurna. Bila sam emotivno nestabilna, i sada sam isto. Posle onog sa Ivanom Marinkovićem, nisam želela da priznam da mi se to opet događa drugi put. U životu mi se to događa, jer sam u rijalitiju. A nijedna rijaliti ljubav nije iskrena. Niko ne ulazi srcem. Igraju se, a ja sve shvatam ozbiljno. Da ja ovoliko inteligentna ispadam najveća glupača, primitivna seljančura. Dve godine sam živela u zabludi – jadala se Miljana.

– Bila sam na putu da skrenem, da nisam sad izašla. Počela sam da dižem ruku na sebe. Uzmem šolju i udarim sebe u glavu. Niko nije vredan mene. Šta sutra da moje dete, da moj Željko ima ludu majku? Da li mi treba to u životu? Mnogo sam tužna zbog svojih postupaka. Žao mi je sebe što mi se ovo dešava – priznala je.

Mišel ju je saslušao i nakon svega poručio da je trebalo da zna šta će biti, kao i da se svako može promeniti ukoliko to želi.

Izvor: srbijadanas.com