PODALA MU SE ZBOG CIGARETA: Zadrugarka učinila NAJNIŽE i to sve zbog poroka! (VIDEO)


Auuuh!


Dorotea Jovanović je pre nekoliko nedelja stupila u prisniji odnos sa Markom Miljkovićem i to nakon žurke kada su svi ukućani imali priliku da ih vide ispod pokrivača kako razmenjuju nežnosti.

Međutim, oni su shvatili da nisu jedno za drugo, pa je zajedno sa Majom Marinković nastavila druženje sa njim. Ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste njihova svađa gde mu je Dorotea uputila niz pogrdnih reči, a ovoga puta je u razgovoru sa Oljom Bajrami i Savom Perovićem otkrila i razlog zbog kojeg su ona i Maja bile privrženije njemu.

https://www.instagram.com/p/BnhtIvBHxpg/?utm_source=ig_embed

– Njega boli to što ja njega kuliram, šta njega boli uvo šta ja pričam sa Majom. On očekuje da ću ja njemu da se smeškam. I družila sam se sa njim zbog cigareta, kad je prestao da puši mi mu se nismo ni obratile. On želi da bude Kazanova, zato smo ga mi šminkale, pravile od njega trandžu, da mu pokažem da on nije muškarac. Ja imam averziju prema takvim ljudima kao što je on. Njegova energija je pogana, zagađuje mi auru. Trebale su mi cigarete i trebao mi je zbog toga. Ja sam uvek bila drska prema njemu, samo što to on nije shvatio – rekla je Dorotea.

View this post on Instagram

Hiii ???

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

Kakav je bio njihov komentar na sve ovo, pogledajte detaljno u nastavku.