PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV CARA! Moraće da ga ISPORUČE HRVATSKOJ? Detalji Filipove KRIMINALNE PROŠLOSTI


Haos se sprema za momka iz Crkvenice.


Nakon što je progovorio o svojoj problematičnoj prošlosti, Filip Car je otkrio novinaru Nemanju Vujičiću zbog čega mu do skoro nije bio dozvoljen ulazak u Hrvatsku.,

– Tri moja prijatelja i ja smo bili optuženi za neka razbojništva. To nije istina. Ne mogu ja da budem u isto vreme na pet mesta. Nisam ja baš vešt da opljačkam pet banaka – ispričao je Car.

– A jesi opljačkao jednu? Kako baš tebe da liše slobode? – pitao ga je Nemanja.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Pa nisam. Da sam jednu, onda bih i svih pet. Imao sam dokaze i alibi da sam bio van Hrvatske u tom trenutku. Na kraju se uspostavilo da sam bio u pravu. Jedan moj bratić je bio u toj grupi, dva moja prijatelja koja su osuđivana za iste stvari. Ja sam u to vreme se družio sa njima dosta, ovako po kafićima. I na određenim mestima smo bili viđeni zajedno. Kad krene akcija, ne pita se ko je šta je. Nisi ni oni čak bili… Ispada smešno, sam se sebi smejem kad kažem da nisam, ali zbilja nisam. Tu je ukradeno možda milion i po kuna. Ne znam ni koliko je to evra, u “Zadruzi” nam je valuta 10 dinara. To su neke situacije gde sam se ja osećao, evo, nisam kriv, nedužan sam, a ne mogu da se vratim kući. Na kraju se tako ustanovilo. Totalno sam slobodan – dodao je Filip.

– A šta je sa tim momcima? – pitao je Vujičić.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dvojica su u zatvoru, ali su oni imali prijave od pre, nije ni njima to još dokazano. Oni tvrde da nisu učestvovali u tome, ja to znam. To je sve karma za neke stvari u životu – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.