“Podnela je zahtev za RAZVOD BRAKA pre Anđela” Hitno oglašavanje Anitine majke, ponovo osula palju po BIVŠOJ SNAJKI


Razvezala jezik!


Uzavrela atmosfera u ljubavnom trouglu između Anite, Anđela i Matore još uvek se ne smiruje.

Kako je Anita istakla sinoć u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Matora sada na sve načine pokušava sebe da opete, ps kondtsmtno uzims u udts Anitu i Anđela. Ovo je za portal Pink.rs prokometarisala Anitina majka Angelina, koja je, kao i uvek, oštro osolila po ovoj temi:

Anita Stanojlović majka

Foto: Srbija Danas

– Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže ”sta sam ja tebi uradila” a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu, rekla je ona pa dodala:

– Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama… izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze ”ja nista nisam uradila, oni mene provociraju”, dok je oni ne primecuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata, poentirala je:

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

Izvor: srbijadanas.com