“Poješće gorku tortu!” Osman Karić ZABRINUT za Draganu Mitar, pominjao ODUZIMANJE DETETA!


Situacija nije ružičasta!


Četvrtak je veče za pregled klipova u Zadruzi, ali produkcija je rešila da zadrugarima napravi iznenađenje ovoga puta. Pored vanrednog izbacivanja, gosti u studijukod Darka Tanasijevaća bili su porodice i prijatelji zadrugara.

Naravno, glavna tema je bila i Dragana Mitar i njen odnos sa Vladimorom Tomovićem i Edisom Fetićem.

– Dragana je priznala da je koristila Vladimira da napravi Edisa ljubomornim. Da li ste vi znali da je Dragana unapred sve isplanirala – pitao je Darko Draganinog prijatelja.

– Ja sam malo zbunjen jer je su oni pre Zadruge imali žestoku svađu jer je Dragana želela da se prikaže u jednom svetlu, a ispalo je drugačije, a mislim da je Dragana sada pogrešila što se u sve ovo uplela, previše se zaigrala. Posle cele ove situacije treba da ostane sama da se skonta sama sa sobom i da odluči šta će – rekao je njen prijatelj i dodao da nije siguran u namere Edisa Fetića.

Zatim je Osman Karić zabrinut zbog Dragane.

– Samo se Dragana zaigrala na svoju štetu. Vlada nimalo nije pogrešio, Edo isto, Dragana je sebi napravila nerešiv problem. Ne bih da kritikujem druge ljude. Edo je moj prijatelj, dečko je sasvim ok, normalan, sad šta radi, nije mi jasno, ali to je njegova stvar. Mislim da je on jako zaljubljen u nju, tako reaguje. I prošle godine je video šta je sve radila pa je poslao tortu. Mislim da će samo Dragana pojesti tu gorku tortu. Mislim da će oni ipak biti zajedno ali tek u spoljnom svetu. Mislim da se ona u Vladimira zaljubila, Eda voli, to nije isto. Ovo je nešto novo, ali mislim da se nije igrala uopšte – rekao je Osman.

– Ako je istina ovo što pričaju da će joj oduzeti dete, ja mislim da je to stašno i da ona to zna, ne bi njoj bilo ni do Eda ni do Vlade – rekao je Osman.