POKAZALA DOKAZNI MATERIJAL UŽIVO U PROGRAMU! Dalila prekinula emisiju – spomenula oca i obrušila se na Dejana


Ne smiruju se!


Dejan i Dalila Dragojević su u emisiji “Narod pita” imali prilike da vide prilog u kom je prikazan njihov razgovor o braku i kolapsu zbog Filipa Cara, kao i njegovim (Dejanovim) pokušajima da je vrati. Oboje su tada pričali da se vole. Oboje su tada krenuli da plaču, a Dragojević je zagrlio Dalilu.

– Ne mogu da se setim kad je ovo bilo, hvala Bogu, nije se spasilo ništa – rekao je Dejan.

– Jedva čekam da odem odavde, sve mi ovo smeta. Nije ni čudo što sam reagovala kako sam reagovala, kad čujem od muškarca patetike i te priče… Čujem se sad sa ocem, ne nerviraj se, dolazim sutra kući, batali kompletnu priču. Poklanjam i Tedija, auto će biti dovezen i adio – dodala je Dalila.

– Dejane, profitirao si, pobeda, auto, Tedi… – rekao je Milan.

– Ja sam samo pobedio. Sad sam poslao poruku da se Tedi deportuje, obavezno mora da ide – istakao je Dragojević.

– Mene ne interesuje da li me ovaj čovek voli, mrzi, ne zanima me. Neću se prepucavati. Rekla sam za Tedija na normalan način da želim da ga vidim, zagrlim. Poklanjam ga. Ako je potrebno da se vrati, biće primljen. Mene samo neka batale, ne zahtevam ništa, sem da prestanu da me pominju, mene zlobnicu. Svoje sam rekla, auto će biti vraćen ispred Pinka, sa sve stvarima koje su u kući. To je to. Vi ne želite auto, poklonite ga nekome, dobri ste ljudi, budite darežljivi. Nema ganjanja, kod mene to ne postoji, ja se ne prepucavam, kraj i tačka. Kuća je tamo gde jeste, to je nešto što je moje. Za drugo mesto što sam dobila kuću, to ne delim. Ne tražim njegov novac, imam svoj. Prezime će biti promenjeno kad promenim papire. Mnogi nose prezime Dragojević, a razveli su se. Eto, čisto, kristalno jasno – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Celu noć aludira (na porodicu). Instagramu ne treba dozvola od policije za promenu prezimena. Da, moja porodica je darežljiva, i ja sam. Da, moji su mogli da prijave nestanak auta. Mama, volim te, ne sekiraj se. Moje sve što je vredno je u Veterniku – dodao je Dejan.

– Automobil treba da se pokloni, ako ti nećeš, ja ću. Prva osoba za koju budem smatrala da joj treba, ja ću pokloniti – dodala je Dragojevićka.
Folirant neće poklanjati. Prvo mora svom ocu da registruje auto – nastavio je Dragojević

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Evo, šta piše ovde? Dalila Dragojević, evo kad je registrovan auto. 18.07.2022. registrovan. Bila je istekla registracija, izvinjavam se što moj otac nije mogao da obavi registraciju bez mene. Tražio je da mu slikam ličnu kartu – rekla je Dalila i na trenutak prekinula emisiju, ustala i pokazala sliku.

– Kako si reagovao kad je Huso rekao da se više slavilo u Šepku? – pitao je Milan.

– Ne zanima me to, svuda se slavila moja pobeda, svuda u svetu. Otići ću u Afriku sa Mau, da obilazimo sva plemena koja su glasala – rekao je Dejan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com