POKOPALA JE ZA SVA VREMENA: Biljana Dragojević pobesnela zbog Aleks kao NIKAD! Ovo je SAD OTKRILA


Istina je da je u vezi.


Aleksandra Subotić je pomrsila konce svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću, čim je drugi put kročila u Imaginarijum. Kako piše “Srpski telegraf”, Aleksandra već nekoliko meseci krije vezu sa oženjenim muškarcem P.R. poznatim pod nadimkom Vijagra, koji ima i dvoje dece.

Naime, Subotićka je aferu sa čovekom koji je nekoliko godina stariji od njenog oca Karađorđa Subotića, započela kada je diskvalifikovana iz Zadruge, zbog toga što je udarila Minu Vrbaški. Davidova majka Biljana Dragojević potvrdila je ove navode i otkrila da je Aleksandra započela vezu sa oženjenim P.R. još dok je živela u njenoj kući.

– Nisam bila upoznata sa ovom situacijom, ali sam u međuvremenu od nekih ljudi saznala da se Aleksandra viđala sa P.R. dok je još živela kod mene. Ona ga je pre neki dan i pomenula u rijalitiju, pa mi je bilo jasno o čemu se tu radi. Teško joj je palo što su je diskvalifikovali, a sve ono što se dalje dešavalo sa Anom i Davidom je dodatno uticalo na njeno psihičko stanje. Bila sam tu za nju u svakom trenutku, bukvalno se nismo odvajale. Naravno, svi znamo da ona nije bila dostupna za medije, ali nije sedela sve vreme kući u četiri zida. Znala sam svaki put kada bi izašla napolje da prošeta ili kada bi otišla da popije piće, ali sam pretpostavljala da je izašla sa drugaricama. Fanovi mi često pišu šta se dešava u rijalitiju, pa su pomenuli P.R. Obavestili su me da je čovek uveliko u braku, a da ga ona huška da ostavi ženu, bez obzira na to što imaju decu. Ona to radi očigledno bez trunke griže savesti. Tada sam shvatila da se ona zapravo viđala tajno s njim. Zato sam kasnije objavila sliku, neka stoji sve crno na belo – rekla je Biljana u izjavi za “Srpski telegraf”.

https://www.instagram.com/p/BvrNA_2BNZq/?utm_source=ig_embed

Ona se osvrnula i na pisanja da je P.R. muškarac kod kog je Subotićka išla u Hrvatsku, te i da joj je on poklonio telefon od 1.100 evra pre ponovnog ulaska u Zadrugu:

– Aleksandra je ušla u vezu sa tim Vijagrom i oboje su putovali u Hrvatsku. Onaj čuveni mobilni koji je navodno dobila od fanova i koji košta 1.100 evra je verovatno od njega. Mislim da su išli tamo kada se ona iz naše kuće preselila u Novi Sad. Ona je prestala da krije vezu sa njim kada se udaljila od mene. Ne znam koliko je tačno da su joj fanovi kupili taj telefon, verujem da je on u pitanju. Sve se vrti oko njega. Jasnije mi je bilo kad sam svojim ušima čula da ona u rijaltiju pozdravlja nekog čoveka na slovo P. Tad sam sve povezala u svojoj glavi – objasnila je Biljana.