POKUŠALI DA SAKRIJU! Sloba i Kija su došli ZAJEDNO na snimanje – evo DOKAZA! Pao i poljubac, ali…


Sve se saznalo!


Pobednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar, sinoć je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, zajedno sa koleginicom i drugaricom Milicom Pavlović.

Nakon toga, pridružio im se i Kijin bivši suprug Sloba Radanović, te su zajedno imali emotivan nastup uz pesmu Lejdi Gage i Bredli Kupera “Shallow”Kija i Sloba

Međutim, iako je priređeno navodno iznenađenje Kiji, gde je Sloba samo ušetao u studio kako bi zapevao sa njom, ispostavilo se da to nije tačno.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija gde su Sloba i Kristina došli zajedno u studio! Doduše, ne znamo da li jednim kolima ili svako svojim… Bilo kako bilo, oni se očigledno ne odvajaju…

https://www.instagram.com/p/BsrBlYmB08A/?utm_source=ig_embed

Pored toga, Kristina je u emisiji priznala kada je poslednji put imala odnos – pre godinu dana! Dokazi koji ovo potkrepljuju jeste da je Kockareva bila šest meseci u “Zadruzi” gde je bio i njen tadašnji suprug Slobodan Radanović, koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Takođe, otkrila je i da se sa bivšim suprugom poljubila po završetku rijalitija, ali samo u obraz.

– U obraz da, u usta ne – rekla je kratko i jasno Kockareva.

Da li je rekla istinu ili je ipak sakrila da je nešto bilo i nakon rijalitija, ostaje da saznamo.