PONOVO RASKINULI! Mučna svađa Mladena i Nine u tajnoj sobi! Teške UVREDE! Mutavo đubre, slobodna si!


Iznova se pokačili!


Tokom večerašnje emisije “Upoznajte Parove”, došlo je do žestoke svađe između Nine Prlje i Mladena Vuletića, koji su raskinuli, a onda se i u tajnoj sobi brutalno izvređali.

– Njemu smeta što ja neću da pričam o svojim osećanjima. U Mladena sam bila zaljubljena do danas. Nije istina da mi se Gastoz sviđa više od Mladena. Mi smo definitivno raskinuli – rekla je Nina, a onda joj je Mladen odgovorio.

Mladen Vuletić

– Najveći problem je što je ona mutava. Ti si za mene jedna obična mala beba. Ja sumnjam u njene emocije. Ti si za mene od noćas slobodna. Žao mi je što sam mesec i po dana posvetio osobi koja to ne zaslužuje. Ti si jedan folirant i jedno đubre najveće – rekao je Mladen.

Učesnici rijalitija i gosti u studiju komentarisali su rastrzan i neobičan odnos Mladena i Nine i više njih ocenilo je da Nina ima problem da se opusti u vezi sa Mladenom, dok joj se on nesebično daje i pokazuje svoja osećanja… Da li će se jedan od najzanimljivijih parova ove sezone ponovo pomiriti, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.