PONOVO SUKOB! Bukti RAT između Miljane i Đedovića – pljušte UVREDE! Nisu birali REČI (VIDEO)


Haos se nastavlja!


Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću kako bi se odigrale emisije “Izbor potrčka” i “Pretres nedelje”. Kao i svakog ponedeljka, na početku se povela priča o raspodeli budžeta, a ove nedelje novac je delila Luna Đogani, koju je izbačeni Milan Petković postavio za vođu.

Nakon velike polemike o Marku Đedoviću, Miljana Kulić je ponovo uskočila i napala Đedovića da je lažno dobar sa Lunom i Gagijem Đoganijem.

– Ove laži ne mogu da slušam, kao što se povlačio iz konflikta sa Tomovićem, i te kako ga je Đedović vređao sa Saškom – istakla je Miljana.

– A ti što si devojčice vređala? Jedino te onaj konjušar (Mića) podržava. Ti si nasilnica. Mića me je u pabu huškao na Gagija i Vladimira Tomovića – ispričao je Đedović.

– P*deri su dobri ljudi, ali ovo je raspala p*derčina – dobacila je Kulićeva.

– Naši odnosi su se poboljšali vremenom, ja imam iskustva sa novinarima, znam da treba da vodim računa šta pričam. U trenutku kada je Saška otišla tada je krenula na bolje, naše energije su se poklopile. Bili smo korektni i to je do dan danas ostalo tako – pričao je Đedović.

– Gagi, za tebe govore zadrugari da se družiš sa ljudima samo iz koristi. Šta misliš zašto to kažu? – upitao je Milan.

– Koga ja ovde koristim? Ja više podelim, nego što popušim. Ermina jeste bila tu za mene kada su mi bile potrebne stvari, ali ja je nisam koristio – odgovorio je Gagi.

– Gazmene, zaboravio si ovih šest meseci, dobio si krilca od kada je ušao Marko – dobacila je Miljana.

– Tata je tata, a mama je mama. Dovedi tatu u rijaliti – uzvratio je Đogani.

Evo kako je to izgledalo.