PORODICA KROFAK NAJŽEŠĆE OPLELA PO MAJI: Ispratili njene rane radove, pa zabranili Stanislavu da je dovede u kuću – Maja će POBESNETI


Nakon šok-bombe koja je usledila kada su budne kamere Bele kuće snimile prvi poljubac Maje i Stanislava, svi su željno iščekivali reakciju njegove porodice. Oni su se sada oglasili i nisu štedeli reči. Maji neće biti svejedno kada bude čula ovo.


Ljubavna veza između Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantera izazvala je veliku pažnju javnosti od samog početka. Njihova strastvena veza ne prestaje da intrigira, a najnoviji događaji samo su dodatno podgrejali interesovanje za njihovu romansu.

Iako Stanislav tvrdi da ga Majina prošlost ne zanima, njegova porodica misli drugačije, te se prvi put oglasila putem njegovog Instagram profila, pa poručila da za Maju ne žele ni da čuju i da ne smatraju da je Marinkovićeva dobar čovek, niti da je za njihovu porodicu:

– Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje, iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji rade dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše napravio. To je velika razlika. Ne želimo da ispadne da smo za Mionu i to pomirenje, ali mislimo da Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak – napisali su oni putem Stanislavovog profila.

Mnogi sumnjaju u iskrenost ovog odnosa i veruju da oboje imaju viši cilj, ali i pored negativnih komentara Maja i Stanislav imaju i dosta pozitivnih reči, kao i fanova koji im pružaju podršku, a ostaje da vidimo kako će taj odnos da se odvija.

Podsećamo, za medije se oglasio i blizak drug Stanislava Krofaka, koji je rekao svoje mišljenje o njegovoj vezi sa Majom.

– Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla, a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom – rekao je Panterin drug.

– Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo… Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu – rekao je on za Pink.

Izvor: srbijadanas.com