POSLE POMIRENJA S BRATOM DAVIDOM: Dejan, a posle i Dalila objavili poruku o Aleks! Pretnje i zabrane!


Ne daju…


Rijaliti vest dana je svakako informacija da su se pomirili braća Dragojević – David i Dejan. Oni su se danas družili u društvu lepših polovina, Ane Korać i Dalile Dragojević, a mnogi čekaju da vide reakciju Davidove bivše – Aleksandre Subotić.

Ona se još uvek nije oglasila o pomirenju, ali su zato pojedini fanovi osuli po njoj drvlje i kamenje. Zbog toga je morao da se oglasi Dejan i to direktnom porukom o njoj. Mlađi od braće Dragojević je pripretio svima koji mu šalju negativne komentari o Aleks da će uslediti zabrane – biće blokirani na njegovom Instagramu.

Stori Dejana Dragojevića na Instagramu

– Ne trudite se da negativno komentarišete Aleksandru na mojim slikama, a ni u inboksu. Ne koristite situaciju! Hvala na poštovanju. Ko to uradi, ide na blok – rekao je Dejan.

Sličnu poruku objavila je i Dalila na svom Instagram storiju koja je takođe pripretila svima koji žele da ocrne Subotićevu.

Stori Dalile Dragojević na Instagramu

Stori Dalile Dragojević na Instagramu
Foto: Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

– Svi loši komentari o Aleksandri Subotić biće obrisani, a ako se posle brisanja pojavi opet loš komentar – osoba će biti blokirana. Na mom profilu niko neće biti ispljuvan! Hvala – poručila je gospođa Dragojević.