Posle PRETNJI SMRĆU, i Biza se umešao u dramu Stanije i Kristijana! Kontaktiran je ADVOKAT, neka se IZVINE


Biće ludo kada uđu u “Zadrugu”.


Veliku pažnju javnosti poslednjih meseci privlači sukob između Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević, koji datira još od njihovog učešća u rijalitiju “Farma”.

Trenutno, Kristijan je u “Zadruzi 4”, a očekuje se i Stanijih ulazak u ovaj rijaliti. Golubović je više puta govorio o njoj u Beloj kući, ističući da joj najviše zamera što mu je vređala porodicu, a sve je kulminiralo pretnjom da će joj oduzeti život ako mu se ne izvini.

View this post on Instagram

Javne pretnje smrcu na nacionalnoj televiziji, u rijalitiju koji treba da je sou program?! E pa gospodo, ovo vise nije sou program! KRIVICNA PRIJAVA, pa neka se drzavni organi bave sa ovim kromanjoncem koji i nije ni za sta drugo nego samo za zatvor! Izvinjenje NE MOZE da dobije, jer je PRVI vredjao porodicu, majku, mrtvog oca! Pre 5 godina me je javno reketirao, cela Srbija je to gledala i cutala?! E sad ja vise necu da cutim! DOSTA VISE! Ovaj problem datira od Farme6, nastao je javno pred kamerama, i ima da se resi javno pred kamerama! Samo, pre 5 godina kada me je reketirao, nisam ga prijavila policiji nego ispala covek i dala pola novca od moje nagrade, za koji moj?! Sada cu da postupim drugacije! Posle toliko godina lik izlazi iz zatvora, zove – pise… ODBIJEM GA. Povredjena sujeta, pocinje javno da me pljuje! Nisam mu ostala duzna! A onda idu i pretnje smrcu?! Ma vazi! Ovaj put sam postupila ispravno: krivicna prijava, neka se drzava dalje bavi njime. Hvala!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Stanija se ubrzo oglasila na Instagramu ovim povodom.

– Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nesto okačim na svoj profil, ali nazalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, naseg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji nacin javno preti SMRĆU? Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! – napisala je između ostalog Stanija, uz video iz Bele kuće.

https://www.instagram.com/p/CFUXQkFh29l/?utm_source=ig_embed

Njen status izazvao je veliku pažnju, i mnoštvo različitih komentara, a među onima koji su reagovali, bio je i Ivan Mitrović Biza, koji je nedavno najavio da će ući u “Zadrugu” u oktobru, da bi se u ringu borio sa Kristijanom po pravilima MMA borbe. Biza je, u ovoj situaciji, stao na Kristijanovu stranu.

– Nisi u pravu, Stanija. Vređala si porodicu Kristijanu. Moraćeš javno da mu se izviniš da bi izbegla sudbinu. Moj ti je savet da mu se javno izvineš i pružiš ruku pomirenja. To ti je jedina opcija. Prijateljski savet. Nadam se da ćeš shvatiti grešku i ispraviti je. Bolje imati Kristijana za prijatelja, druga, brata, nego za neprijatlja! Pozdrav, Ivan Mitrović Biza, don Kruševca, najjači – napisao je Biza.

Stanija je potom napisala da je Kristijan prvi vređao njenu porodicu.

– A ja sam tek na kraju rekla samo ono što su mi rekli njegovi NAJBLIŽI: “da dete nije njegovo!” Bez ijedne uvrede deteta ili žene! I onda pretnje smrću! Ma, važi! – napisala je Stanija.

U živoj i dugoj raspravi, Biza je iznova tvrdio da je ono što je Stanija rekla teška uvreda, kao i ima njen snimljen stori, koji je predat Kristijanovom advokatu.

Rasplet ove dramatične situacije očekuje se u nastavku četvrte sezone “Zadruge.

Izvor: srbijadanas.com