POSLE TRAKTORA PROCURIO SNIMAK ŠTA BEBICA RADI ŽELJKU: Kad kamera ne snima, OVAKO TRETIRA Miljaninog sina


Šta je sad ovo?


Miljana ga je predstavila kao građevinskog investitora koji ima čak sedam stanova, a izgleda da je istina daleko od toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga 5 🐬 (@5.zadruga)

Miljana Kulić pre nekoliko dana je ušla u rijaliti “Zadruga” sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem. Miksi i Bebica, kako mu ona tepa, zajedno su tri meseca, a Kulićeva ga je predstavila kao biznismena koji u svom vlasništvu ima sedam stanova, razveden je i ima dvoje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga 5 🐬 (@5.zadruga)

Deo priča je verovatno istinit, a na društvenim mrežama osvanule su fotografije na kojima se vidi kako on popravlja frižider, vozi autobus, traktor, dok ga je ekipa “Paparaco lova” uhvatila da vozi službeno vozilo servisa klima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga 5 🐬 (@5.zadruga)

Šta je istina i da li je Bebica zaista bogati biznismen, ili nije, pokazaće vreme. međutim još jdna slika pokazuje da bebica nema baš avione, kamione već da živi jednim običnim životom i vozi pikap, očigledno službeni jer piše na njemu klima servis.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ostaje zaista nejasno zašto je sramota živeti jednim normalnim životom i pošteno i normalno zarađivati za život, pa se to krije, kako bi se u javnost srrvirao neki lažni sjaj.

Miljana izlazi iz pikapa

Miljana izlazi iz pikapa
Foto: TV pink printscreen

Pogledajte na snimku kako je nenad brižan prema Miljaninom sinu. n kraju, to je ono što bi Kulićki trebalo da bude najvažnije, a ne to da li on ima milione i kamione.