POTRES – ANABELA ODBILA POZIV! Ne želi na rođendan da se čuje s Lunom! Evo ŠTA se desilo (FOTO)


Iznenada…


Pop pevačica Anabela Atijas danas slavi rođendan. Mnogi gledaoci rijalitija “Zadruga” su očekivali da će Luna Đogani zbog toga dobiti poziv sa svojom majkom, a blogerka je to sinoć i tražila od Velikog šefa.

SAOPŠTENJE UDVOJE – ALEKS OBJAVILA NA DAVIDOVOM INSTA: A upozorili je da Ana izlazi iz Zadruge da se čuje s mama Biljom (FOTO)

Anabela Atijas i Luna Đogani

Međutim, kako je Anabela na svom profilu na “Instagramu” otkrila, poziva neće biti.

SAMO ZA ODRASLE! Ljuba Pantović GOLA – skroz naskroz! Grudi ogromne, a noge diže visoko… (FOTO)

– Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ja ga neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerišete, savetujem i učinite da se osećam prestrašno u zadnja tri dana, a da ne pričam sutrašnjem danu kojem sam se uvek do sad radovala. Odbiću poziv zbog svog duševnog mira i potrebe da pre svega zaštitim svoju porodicu koja mora da živi sa mnom posle tri dana savetovanja, zameranja, uslovljavanja – navela je Anabela i poručila čak da joj ne treba podrška tih ljudi koji je ucenjuju zbog poziva.

P**NO SLIKE DRAGANE MITAR: Posle Ljube i ona se potpuno obnažila! A između nogu stavila… (FOTO)

– Molim vas, učinite sebi uslugu i prestanite da se sekirate i podržavate nekog ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala vam na svemu, hvala vam na ljubavi. Srećno vam svima! I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto da ne brinete, ugasite se podrško, odmah ću i ja. Ali svoje dete volim ma šta god da uradila. Oprostite mi na tome – poručila je Anabela svima koji se ujedno predstavljaju i kao Lunina podrška, ali i kritikuju njenu vezu sa Markom Miljkovićem.