POTRES U ZADRUZI! Nakon dva RASKIDA, svađa, PRETNJI, teških reči, još Miljana i Zola uradili OVO! LUDILO!


Noć za pamćenje!


Sinoć je u Zadruzi održana žurka na kojoj je pevala Jami. Atmosfera ipak nije na onom nivou koji pevačica može da postigne. Naime, zbog problema koje imaju, igrica u rijalitiju koje već polako načinju živce većine, mnogi su se prepustili alkoholu.

Kako to uvek bude kada je i alkohol u igri i ovoga puta, zadrugari su se prepustili najnižim strastima. Izbila je tuča između Marka Miljkovića i Bore Santane. Luna se umešala da odbrani dečka, ali on je pod dejstvom alkohola njen gest shvatio kao uvredu.

Rekao joj je najružnije reči i uvrede, potom su raskinuli na veoma ružan način, a Đoganijeva je završila kod lekara nakon čega se vratila kako ona kaže “nakljukana”.

Ana i David su se takođe posvađali jer on nije želeo da je poljubi, a situacija između njih je hladnija. Ana je ljuta otišla u sobu, a veče su završili svađom.

Dragana Mitar i Pavle Jovanović su se takođe posvađali, a on joj je pretio da će je prebiti i zabetonirati.

Drame su obeležile ovo veče. Ipak, Miljana Kulić i Zola su se dobro zabavili. Oni su toku žurke, osetili nalet strasti.

Nisu mogli da se obuzdaju, a pošto nisu želeli da Marija gleda smimak njihovog s*ksa, našli su novo mesto za užitak, a to je tuš kabina.

Zavesa se tresla od njihovih pokreta i uzdaha, a kada je sve bilo gotovo Zola je Miljani dodao bundu i ponovo su se vratili na žurku.

Snimak pogledajte ovde.