POTRESNA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Zvezda Parova u modricama – ima emotivnu poruku (FOTO)


Teški momenti.


Mirela Lapanović je svakako jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija “Parovi”. Imala je burna dešavanja u svom životu, kao i u luksuznoj zemunskoj vili koju je napustila u uzbudljivom begu.

mirela-lapanovic

Ona se na svom Instagramu obratila svojim pratiocima potresnom fotografijom iz prošlosti kada je bila pretučena i u modricama. Mirela se osvrnula na teške trenutke u životu i poručila da nikada nije kasno za novi početak.

Mirela Lapanović - objava na Instagramu

Mirela Lapanović – objava na Instagramu
Foto: Instagram printscreen/mirelalelibatista

– 2017. i početak 2018. su bile najgore godine u mom životu. Preživela sam toliko težak period, upoznala mnogo loših ljudi, preživela pakao, bila iskorisćena, brutalno pretučena, ucenjena i matletirana u rijalitiju koji mi je lažima pokušao uništiti život. Nisam više verovala sebi, ljudima, izgubila sam sebe, pokušala se ubiti, izgubila prijatelje, starateljstvo nad mlađim sinom. Uprkos svemu ja sam potražila pomoć i našla ljubav života. Vratila snagu i samopouzdanje, vratila nevinost operacijom… Kao feniks iz pepela se digla. I počela da živim, vratila duhovni mir, svoju volju za životom, počela da volim sebe i pronašla životnu ljubav. Nikada ne dižite ruke od sebe! Za novi početak je uvk pravo vreme, počnite sada da nenjate sebe ako želiteda promenite svet – poručila je Mirela na Instagramu.