POVRATAK TOMOVIĆA U RIJALITI! Mina Vrbaški SKOVALA PLAN da VRATE Vladimira, EVO o čemu je reč!


Već viđen scenarijo u Zadruzi!


Mina Vrbaški i Mensur su se konačno izjasnili u toku pitanja novinara o statusu njihove veze i priznali da su oni u pravoj vezi kao momak i devojka. Mina je tom prilikom rekla da je srećna sa Mensurom i da vode veoma zanimljive razgovore.

– Prija mi ona, hvala Bogu, ova godina mi je lepo počela – rekla je Mina i otkrila da se ne osvrće na komentrare pojedinih zadrgara koji smatraju da je ova veza samo radi rijalitija.

Onda se javila Marija Kulić da prokomentariše ovu situaciju.

– Mina ima veliku moć manipulacije nad muškarcima. Ona ima moć da ubedi, ali i on je počeo da sumnja da se Mina igra sa njim, a ja sam mu rekla kada me je pitao da se ona igra sa njim. Mina nije pominjala nikakve simpatije prema Mensuru, a kada je Vladimir izašao ona je priželjkivala da se on vrati i setila se kako je Aleksandra Subotić vraćena u Zadrugu kada je David započeo vezu sa Anom Korać, a ona se nada da će sada Vladimira vratiti pošto je ona započela vezu sa Mensurom. Ovo je njena igra, ona se ne vezuje za momke  – rekla je Marija, a onda se javila Zorica Marković.

– Mina je veoma perfidna i veoma je čudno da je baš Mensura izabrala za partnera, sve ovo je deo njene igre – rekla je Zorica.

– Izvini Mina ja ti takođe ne verujem i mislim da si ovo izlažirala sve – rekao je Stefan Karić.