Požgaj progovorio o napuštanju “Elite” – traži advokata, moli da plati kaznu u ratama: Teško mu je


Od Aleksandra se dosta očekivalo u Eliti, ipak bio je vrlo neaktivan u najgledanijem rijalitu. Bivši političar je nekoliko dana ranije i najavio svoj odlazak.


Aleksandar Požgaj je diskvalifikovan iz “Elite” a to je potvrdio Veliki šef kada je u Belu kuću stiglo pismo. Pismo je pročitao Milan Milošević a u pismo je stajala da će televizija Pink potraživati na sudu 50.000 evra na ime odštete.

Požgaj se nije naročito uspešno snašao u Pinkovom rijalitiju iako je bio jedan od najboljih takmičara nekadašnjeg rijalitija “Parovi”. Gledaoci koji redovno prate Elitu videli su da je bivši političar nekoliko puta javno poželeo da izađe iz imaginarijuma u Šimanovcima.

Aleksandar Požgaj

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Poslednji put se desilo tokom nominacija kada je najavio da želi napolje i obratio se svojoj ženi da angažuje advokata. On se direktno obratio voditeljki Ana Radulović povodom napuštanja Elite.   

Aleksandar Požgaj

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Za mene bi najveća nagrada bila da u ponedeljak odem kući, da vam ne dugujem novac. Ukoliko se to ne desi, zamolio bih Ivanu ili majku da pozove Filipa advokata, ja sam spreman da vama vratim dug, u ratama naravno. Uvek postoji sporazumni raskid – započeo je Požgaj.

– Dobro, dobro, ne mora sad ovo u mojoj emisiji. obratite se u kameru, prate sve 24 sata – prekinula ga je voditeljka.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com