“PRAVI GA MAJMUNOM” Mina Vrbaški htela da poljubi Đeksonovu majku, ali je umesto nje poljubila vrata

Rijaliti i izvan rijalitija.

Nemanja Đerić Đekson je ove nedelje bio nominovan za izbacivanje, ali je publika odlučila da će ipak ostati u “Zadruzi”, što se reperu nije dopalo. Priznao je da sve teže podnosi boravak u rijalitiju, a mnogi su to povezali sa činjenicom da je njegova devojka iz “Zadruge”, Mina Vrbaški, prošle nedelje napustila šou.

 

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški

Iako je njihov odnos bio veoma turbulentan, Đekson se posle Mininog izbacivanja povukao u sebe, što su primetili i gledaoci i ukućani. Dok su boravili u rijalitiju, reper i maloletnica često su se svađali, zatim mirili, a redovno su upražnjavali seks pred kamerama. Mina je otvoreno govorila Đeksonu da je zaljubljena u njega, kao i da će ga čekati kada izađe.

Mina Vrbaški

Mnogi nagađaju da li će njihova veza zaista opstati kada Đerić bude napustio “Zadrugu”. Kako saznaje portal “Puls online”, Mina Vrbaški je htela da upozna Đeksonovu majku, da se upoznaju, da je izljubi, zagrli, posećuje i olakša period dok je njen sin u vrtlogu rijalitija. Ipak, Đeksonova majka zasad ne želi da se upozna sa Minom, ne želi da se meša u njegove emotivne veze, niti da upoznaje njegove devojke.

Đeksonovi prijatelji kažu da ne gledaju blagonaklono na vezu sa maloletnom Minom Vrbaški, a njegov menadžer otvoreno je prokomentarisao njihov odnos.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

– To nije bilo zdravo… Ni ja ne bih voleo da mom sinu devojka pravi scene, da ga neko udara i da ga pravi majmunom – rekao je Đeksonov menadžer Dača i potvrdio da reperova majka “nema potrebu” da se upoznaje sa Minom.