Pre pomirenja – NAJPOTRESNIJI GOVOR O MAJCI! I kamen bi zaplakao! Nisam ćerka kakvu zaslužuješ! Bolno izvinjenje


Majka i ćerka nisu mogle da zadrže suze.


Luna Đogani sinoć se nakon čitavog niza teških dana najzad pomirila sa svojom majkom Anabelom Atijas, a pre pomirenja morala je da bira koga će nominovati za izbacivanje – majku ili oca Gagija Đoganija. Ona je ocu poručila da mu nikada neće oprostiti to što je rasturio njihovu porodicu, a pre pomirenja održala je dirljiv govor o svojoj majci Anabeli.

Luna se prvi put majci javno izvinila, a kada je ove reči Anabela čula, završila je u suzama. Đoganijeva je na kraju u izolaciju poslala oca Gagija.

Luna Đogani

Luna Đogani
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Prvo, pre svega, želim javno, pošto nemam priliku da pričam sa njom, da joj se izvinim za sve što sam joj uradila i slagala i što sam je dovela do ovoga. Smatram da ona nije iz ovog sveta i da ona tu ne pripada. Žao mi je što nisam ćerka kakvu zaslužuješ da imaš, bila sam nekada. Pre prve Zadruge sam bila totalno druga devojka koja meni svakoga dana nedostaje, ali mislim da više nikada neću biti ta devojka. Ogorčena sam na neke ljude koje gledam već godinama, ogorčena sam na samu sebe što sam dozvolila da izgubim život kakav sam imala. Poslednje čega se sećam kad sam bila srećna jeste situacija kada smo putovali na Tenerife kao porodice. Bila sam devojka koju su svi znali kao dete Gagija i Anabele koje je želelo samo da se šminka i sređuje. Svaki put kada se osećam loše imam potrebu da umrem i da me nema, mislim da sam moj život uništila i upropastila. Gadim se javnog sveta, pare se potroše, ali duša i srce ne mogu da se kupe – govorila je Luna, pa dodala:

– Moja majka je bila najbolja majka na svetu bila i ostala i uvek će biti. Niko ne može da priča kakva je ona majka, osim mene i sestara. Od mog rođenja bile smo najbolje drugarice. Uvek sam pričala da nemam najbolju drugaricu, da imam jednu jedinu, a to je moja mama. Bila je tu i kada sam bila i najbolja i najgora. Svi oni koji su govorili da treba da me se odrekne kada sam radila sve te stvari, mislim da su to loši ljudi. Ne postoji stvar zbog koje bih se ja stidela svog deteta. Smatram da sam mnogo pogrešila što se tiče mame i što sam je lagala. Žao mi je što sam ti zagorčala život ove tri godine, nisam to želela, nije mi bila to namera. Ušla sam u “Zadrugu 1” kao devojčica koja je želela da iskusi neko iskustvo, nisu mi bile bitne pare, a za sedam dana sam usr*la sebi i vama život – pričala je Luna plačući.

– Ovo je nešto što će zauvek da ostane u meni i što nema cenu. Ja više nisam ista devojka, osećam se kao neka ludača koja šeta po šumi. Znam da si loše psihički i zdravstveno, isto tako znaš i da sam i ja i to je najveći problem naše komunikacije. Jedino što si trebala, što je ispala kao greška, jeste da me pustiš. Znam da si kao majka imala potrebu da me zaštitiš. Mnogo mi je teško, mnogo mi nedostaješ i moj život bez tebe nema smisla. Napolju ne bih mogla da živim bez tebe. Najteže mi je kada te vidim da šetaš sama, znam da te razara ovo, da si uništena, znam da ti fali moj zagrljaj i moj miris i sve ono što ti fali kod mene. To je ono što imam da kažem svojoj majci, pošto evo već šest dana ne pričamo. Nikada u životu nije bilo da ovako dugo nismo pričale – izjavila je Luna, pa nominovala Gagija:

– Nadam se da vam nije bitno ko ide u izolaciju, jer je su ovo naši životi što pričam. Jedino što mi je bitno je da vas imam oboje u životu. Poslaću tatu u izolaciju zato što si muško, smatram da mama ne treba da bude sama tamo i da si psihički stabilniji – rekla je Luna.

Ceo govor poslušajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com