PREBRZO JE DOŠLO DO S*KSA: Miličina prijateljica otkriva šta Kemezova sada očekuje od Filipa


Devojka je u šoku, kao i ostali.


Protekle noći u “Zadruzi” se dogodilo ono što niko nije očekivao.

Milica Kemez i Filip Đukić prepustili su se strastima, pa su nekoliko sati imali maratonski s*ks.

Oni su pre nekoliko nedelja imali kratku romansu, ali je okončana zato što je Đukić rekao da ne želi ozbiljnu vezu.

Ali, Milica je to sada zaboravila i rešila da se prepusti strastima.

Prošlog puta kada ju je Filip ignorisao Milica je prolila more suza, pa se njena koleginica i prijateljica oglasila povodom toga i reka da je u šoku zbog onoga što se desilo protekle noći.

Fm

– Ispratila sam… Pa dobro, sve je za ljude. Smatram da je Milica mlada, željna ljubavi i pažnje. Možda je trebalo malo da sačeka, ali šta je tu je – rekla je Miličina koleginica.

Na pitanje da li misli da će Milica naići na osudu, s obzirom da se upustila u s*ksualne odnose vrlo brzo, njena prijateljica odgovara:

– Sigurno će naići na osudu, kao što su svi bili osuđeni, Luna, Kija, Teodora, svi su naišli na osudu, tako da će i Milica sigurno. Ali pravi prijatelji je neće osuđivati, mi smo tu samo da je podržimo – rekla je njena koleginica.

Zadrugarkina prijateljica otkrila je i da čin od protekle noći za Milicu nije samo prolazna avantura i s*ks za jednu noć, već da od Filipa sada očekuje ozbiljnu vezu, ali da nije sigurna da li će se ta očekivanja i obistiniti.

– Milica ne očekuje da je to avantura za jednu noć, sad ćemo videti kako će se Filip postaviti. Ona očekuje vezu, kad se veže, ona je takva. Prilazili su njoj i drugi momci, pa ih je odbijala, ona očekuje vezu – zaključila je koleginica Milice Kemez.