Preminuo Zoki Šumadinac


Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe je imao jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom bio je u korektnim odnosima…


Bivši rijaliti učesnik Zoki Šumadinac preminuo je od posledica srčanih komplikacija u 49. godini života, prenosi domaći medij.

Zoki Šumadinac rođen je 08. 08. 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu. Bavio se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija.

Zoki je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede.

Ubrzo potom postao je učesnik “Zadruge 3”, a zatim i “Zadruge 5”, ali se nije dugo zadržao.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona “Zadruge”, a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Imao tri kliničke smrti

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći.

Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

Izvor: srbijadanas.com