PREREZAĆE JOJ NOGE? Majka Dragane Mitar PROGOVORILA O PRETNJAMA – Svi DETALJI RAZGOVORA sa Fetićem!


Šook!


Zadrugarka Dragana Mitar svima je poznata još iz druge sezone najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, ali ono što je obeležilo njenu rijaliti karijeru jeste romansa sa Edisom Fetićem.

Podsetimo, Fetić je u drugoj sezoni Dragani poslao tortu za rođendan, te je od tad i dobio nadimak “Gospodin Torta”. U trećem serijalu “Zadruge” Edo odlučuje da ostavi suprugu Zilhu i uplovi u rijaliti igru, te je ispočetka bio Draganin prijatelj, dok se ipak nije otkrilo da je on njen ljubavnik.

Iako se njihova ljubav neslano završila, svedoci smo turbulentnog odnosa koji je i dalje pod velikim velom misterije, budući da su mnoge tajne ostale ispod tepiha.

View this post on Instagram

????

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

Međutim, nakon povratka u spoljni svet Dragana je otkrila za medije da se videla sa majkom Jadrankom Mitar, koja se nekoliko puta oglašavala  javno i isticala da ne podržava u mnogim stvarima svoju ćerku. Zadrugarka je otkrila kako je protekao njihov razgovor.

– Sa mamom je protekao razgovor tako kako je protekao, zamera mi mnogo, smatra da mi mnogo toga nije trebalo. Bila je ljuta za moje mnoge postupke, naravno da me nije podržala i neće me nikad podržati. Dobila sam kritiku i naravno da ću je poslušati. Da, treba da počnem život ispočetka i da mi se ovakve greške više ne ponove – izjavila je Dragana.

Dragana, Edo, Zilha

Dragana, Edo, Zilha
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official/Instagram printscreen/zzilhaaa

Ono što je sve zanimalo, a što je uzdrmalo kako Belu kuću, tako i publiku, jesu Fetićeve pretnje koje je uputio Jadranci tokom jednog njihovog razgovora. Naime, po rečima zadrugarke, Edo je rekao njenoj majci da će joj prerezati noge, što je nju dovelo do stanja šoka. Podsetimo, Fetić je priznao tokom emisije “Trenutak istine” da je to rekao, ali je tvrdio da je to bilo u šaljivom kontektu, a detaljnije možete pročitati u nastavku teksta, kao i pogledati video-prilog o tome.

Izvor: srbijadanas.com