“PRETIO MI JE OCEM!” Isplivali detalji razgovora van kamera: Ovo nismo mogli da vidimo na TV-u (VIDEO)


“On je egomanijak i sujetan jer je klinac, kraj priče!”


Danas je za vreme porodičnog sastanka došlo do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Bilala Brajlovića, u koju se umešao i Miljan Vračević.

Obezbeđenje je uletelo da razdvaja zadrugare i smiri besnu Matoru koja je potom iznela da joj je Bilal navodno pretio.

– Meni niko neće u kući pretiti…Neka kažu Zvezdanu koji stoji na šanku, a ja se šlepam dok Mikica ne pije pivo. Anita je došla, kupila mi pivo – urlala je Matora.

– Ovde nema veze s pivom, ovde je dublji problem – rekao je Miljan.

– Ne, ja Bilala nikad nisam vređala, meni je zasmetalo. Sa Anitom neću biti zato što mi nije srce dalo, ali je ta devojka prema meni ispravna. Za ovo ti je**m mater za ovo što mi je Miljan rekao, zato što si klošarka! On je egomanijak i sujetan jer je klinac, kraj priče! Oprostila sam mu kada mi je pretio ocem. Balava Lana je neko čija je porodica najuticajnija u njegovom gradu. Kunem vam se, rekla sam mu da mi pop**i ku**c, a on mi kaže: “Tebi i Mikici ću da prospem svaki put kada vam kupi Anita”. Neću da Miljan meni turira i govori mi koji mu je je**o mamu! – urlala je Tomićeva.

– Ja sam bio tu kada je pravio frku na šanku. Vratio sam se u kuću, smišljali smo zadatak i pisali pesmice usred noći da bismo dobili pivo. Ja znam da ima 40 piva na žurki. Najbitnije je da se potrudimo da na žurkama i pod dejstvom alkohola ne pravimo probleme – rekao je Car.

– Ivan Marinković i ja nismo išli da preturamo po radionici da krademo Bilalu pivo – rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Bilale, isto to pivo oko koje se svađate, na svadbi tvojoj i Majinoj, sva si piva uzeo i stavio kod sebe – rekao je Ivan.

– Ni u koga ne upirem prstom, ja sam čuo da će neko da prospe ako uzmem…Mi delimo pivo na žurki – rekao je Mikica.

– Jedna tebi Neco bliska osoba mi je rekla da si negodovao zadatak za Prvi maj i da si prvi bio da uzimaš sokove i meso. Mene boli ku**c! – rekao je Car.

– Da li misliš da svako treba da dođe i ispoštuje rođendan – pitao je Mikica Cara.

– Da. Rođendan toliko i ne, ali praznik da – rekao je Filip.

Izvor: srbijadanas.com