“PRETIŠ tuđoj deci, a ne vodis računa o svojoj” Miljana brutalno spustila Marinkovića – Rat epskih razmera TRESE Belu kuću


Nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik!


U “Eliti” je u toku anketa, a takmičari biraju tri najodanija ukućana.

Ivan Marinković i Miljana Kulić ušli u nikad veći rat, on napravio celu retrospektivu njenog boravka u kući, a Miljana ne može da dođe sebi. Cimeri izludeli zbog Ivanovog odugovlačenja u izlaganju.

Ivan Marinković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Osim što je odana keramici i obući najviše je odana porodici kad ima odnose sa partnerima pa stavi maminu sliku dok je na sto posto sa svojim partnerom u krevetu, takođe je odana i groblju gde sahranjuje živog čoveka, takođe je Darjanovu majku Bahriju stavila u beli čaršaf. Zatim odana je svojim prijateljima u kući koji su favoriti a to su Mensur, ove godine Anita i naravno Aleks Nikolić koja je pobedila. Odana je dvoru jer kaže da je princeza i sve ostalo a ona je dvorska luda, takođe je odana Maji Marinković kojoj govori najgnusnije stvari i vređa joj majku, odana je prema ovom prostoru, wc šolji i ostalim prostorima, želim da se obratim centru za socijalni rad za uznemiravanje i psihičko zlostavljanje. Prema alkoholu i tabletama – rekao je Ivan.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Samo se vi zaluđujte i živite u zabludi, ja ne znam ko za ovog glasa verovatno monstrumi koji prete deci i koji ne vode računa o svojoj deci. Presmešan mi je samo neka proziva – dodala je Miljana.

– Ovo je nehumano ponavljaš se non stop, namerno nas maltretiraš ovde – rekla je Sara.

Detaljnije pogledajte u nastavku…

Izvor: srbijadanas.com