“PRETUKAO JE MOJU SESTRU SKORO NA MRTVO” – Naša tiktokerka pokazala JEZIVE povrede: “BEBA od 2 meseca ima MODRICE”


Popularna tiktokerka Una Kablar objavila je na društvenim mrežama jezive povrede njene sestre za koje kaže da joj ih je naneo njen suprug.


Popularna tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q šokirala je sve kada je na Instagramu objavila snimak rođene sestre koja ima jezive povrede po vratu i glavi. Kako je napisala nju je fizički napao njen suprug, a zatim dodala i da beba od 2 meseca ima modrice po telu. Una je dodala i da je muž pretio njenoj sestri da će joj oduzeti starateljstvo kao i da joj je glavom udarao o pločice i da se u jednom trenutku onesvestila dok ju je davio.

Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega“, napisala je Una, koja je dodala i da je muž njenu sestru posle odveo u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda”, napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku“.

Una je istakla i da su njenoj sestri snimili vrat, grudni koš, glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji.

Izvor: mondo.rs